Keisuke Aiso volt annak a szobornak az alkotója, amelyet később egy szörnyű internetes kihívásra használtak, ám most elpusztította Momót. 

Keisuke Aiso az a férfi, aki megalkotta Momo szobrát, amit aztán rettenetes internetes kihívásra használtak fel. Az alkotásról készült rémisztő képekkel fenyegettek és ijesztgettek fiatalokat, furcsa kihívásokra vették rá őket. Habár több olyan hír is megjelent, miszerint gyerekek az ijesztő Momo miatt haltak meg, valójában a hatóságok nem tudnak egyetlen ilyen valódi esetről sem.

Egy internetes szörny ámokfutásaForrás: Instagram/j_s_rock, Instagram/milanarvaez08

A szobor alkotója azonban most megsemmisítette a „lényét”, mert felelősséget érzett minden gyerek miatt, aki megrémült a furcsa lény ijesztgetése miatt. „A gyerekek megnyugodhatnak, Momo halott – nem létezik, így az átoknak is vége” – mondta Keisuke Aiso.

Egy internetes szörny ámokfutása, avagy amire a Momo-jelenség megtanít minket


Az elmúlt hetekben megszaporodtak a Momóról szóló cikkek, amelyek egy horrorlényről számolnak be, aki többek közt dél-amerikai és német gyerekeknek írogat félelmetes üzeneteket Facebookon és WhatsAppon. Nos, a pánikkeltés helyett öntsünk tiszta vizet a pohárba. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!