Medveczky Ilona elárulta, hány férfi volt összesen az életében: meglepő a szám

Forrás: Polyak Attila -
Medveczky Ilona férfi magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medveczky Ilona őszintén válaszolt arra a kérdésre, hány férfi volt az életében.

"Egész életemben jó, ha tíz férfi volt összesen, és mind hosszú évekig. A végén „összeértek", mindig kettő volt egyszerre, mert egyik se mondott le a másik javára. Életem első szerelme után két férfi volt az életemben, az egyik zsidó, a másik náci. Huszonegy éves lehettem, leültettem őket egy asztalhoz, de egyik se mondott le rólam. A nácitól kaptam a házamat"mesélte a Borsnak a 78 éves táncművész.

Medveczky Ilona Forrás: Polyak Attila

Story Gála 2019: Luxusautóval, feltűnő fejdísszel érkezett Medveczky Ilona

Rolls-Royce-szal érkezett Medveczky Ilona a 20. Story Gálára, és azt is elmondta, hogyan jutott a kocsihoz, és azt is elárulta, honnan van az öltözéke.

Kelemen Anna a Gyertek át! című műsorban megmutatta, hogy áll neki, ha kifeszítik a szájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190309-kelemen-anna-a-gyertek-at-cimu-musorban-megmutatta-hogy-all-neki-ha-kifeszitik-a-szajat.htmlA Gyertek át! című műsorban mutatta meg Kelemen Anna, milyen az, amikor szétfeszítik a száját.TV + Sztárok--Jakabos Zsuzsi sosem volt még ilyen szexi: falatnyi bikiniben, kézen állva jógázikhttp://www.life.hu/sztarok/20190309-jakabos-zsuzsi-sosem-volt-meg-ilyen-szexi-falatnyi-bikiniben-kezen-allva-jogazik.htmlHazánk egyik legszexibb úszónője ezúttal begyújtotta a bombákat: így még nem láttuk pózolni. TV + SztárokOrigoErdélyi Mónika ehető tortakrémmel készített festményt – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190309-erdelyi-monika-eheto-tortakremmel-keszitett-festmenyt-video.htmlErdélyi Mónika és lánya ehető tortakrémmel készített gyönyörű festményt, amit a vlogjában meg is mutatott. TV + SztárokOrigo19 évesen kómába esett, majd meghalt a Miss Teenage Universe 2017: a szülei közölték a szörnyű hírthttp://www.life.hu/sztarok/20190309-19-evesen-komaba-esett-majd-meghalt-a-miss-teenage-universe-2017-szulei-kozoltek-a-szornyu-hirt.htmlA 20. születésnapja előtti este hirtelen rosszul lett, majd kómába esett a 2017-es Miss Teenage Universe, az életét nem tudták megmenteni. TV + SztárokOrigoBerki Mazsi kutyafejes ruhában gálázott a Glamour díjátadón – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190309-berki-mazsi-kutyafejes-ruhaban-galazott-a-glamour-dijatadon-foto.htmlBerki Mazsi és Berki Krisztián is részt vettek az idei Glamour Women Of The Year gálán; az újdonsült feleség igen érdekes öltözéket választott. TV + Sztárok--Mel Gibson felismerhetetlenné vált: szakálla és elhanyagolt külseje egy hajléktalanra emlékeztethttp://www.life.hu/sztarok/20190309-mel-gibson-felismerhetetlenne-valt-szakalla-es-elhanyagolt-kulseje-egy-hajlektalanra-emlekeztet.htmlMel Gibson volt a 80-as és 90-es évek legszexibb férfi színésze, akiért nők milliói rajongtak. Nem is csoda, hiszen a Rettenthetetlen című sikerfilm sztárja sármjával bárkit levett a lábáról. Manapság azonban rá sem ismernénk a színészre. Miért csúfítja így el magát? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.