A Született feleségek sztárja nagy bajba került több szülővel együtt: kiderült, kenőpénzeket fizettek az egyetemeknek, hogy a gyermekeik bekerüljenek. Felicity Huffman 67 millió forintnyi óvadék ellenében szabadult.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a Született feleségek Lynette-jét letartóztatták, ugyanis kiderült, hogy ő is benne volt az egyetemi csalásokban, sok más szülővel együtt. Az FBI emberei reggel, fegyverekkel jelentek meg a színésznő lakásán. A gyanú szerint a szülők hatalmas összegű kenőpénzeket fizettek azért, hogy a gyermekeik bekerüljenek Amerika legjobb egyetemeire.

Felicity Huffmant letartóztattákForrás: AFP/David Mcnew

Felicity Huffman állítólag 15 ezer dollárt (körülbelül 4 millió forintot) adott azért, hogy lánya hibás válaszait átírja valaki, míg az itthon kevésbé népszerű, de szintén híres színésznő, Lori Loughli, valamint férje, Mossimo Giannulli 500 ezer dolláros (134 millió forint) kenőpénzt fizettek.
Felicity Huffmant 250 ezer dolláros (67 millió forint) óvadék fejében engedték el, Lori Loughlinak 1 millió dollárt (270 millió forint) kellet letennie – ehhez zálogba kellett adniuk a házukat – írja a Daily Mail.