Szandi és Pataky Attila felhívták a figyelmet az álhírek káros hatására: mindketten rendszeresen áldozatul esnek ilyen oldalaknak. 

Több sztár is áldozatául esett már álhírt gyártó oldalaknak, nemrég éppen Szandiról terjedtek el hazug hírek, de Pataky Attila is rendszeresen látja magát ilyen oldalakon. A két sztár a Mokkában hívta fel a figyelmet arra, hogy nem szabad hinni ezeknek a weblapoknak.

Szandi és Pataky Attila az álhírekről beszéltekForrás: TV2

Egy a lényeg, hogy átvágják az embereket, hogy kattintsanak” – mondta Pataky Attila.„Rendesen sok pénzt keresnek ezzel” – tette hozzá Szandi. „Minden kattintással, minden megosztással ezeknek az embereknek, az álhírgyártóknak a zsebükbe dugják a pénzt” – mondta még az énekesnő. Ezek az esetek nem csak kellemetlenek, bizony sokan elhiszik, amiket itt olvasnak. Piszok módon tud ártani” – mondta Pataky Attila. „Konkrétan engem egy polgármester hívott fel, és le akarta mondani a fellépésemet, hogy többen jelezték neki, Szandinak őrült kirohanásai vannak az interneten. Erkölcsileg és anyagilag is megrövidíthetnek. Ezt komolyan kell venni. Nem szabad rákattintani” – mondta Szandi.