Gryllus Dorka elárulta, hogyan is szerettek egymásba Simon Kornéllal.

Gryllus Dorka ritkán beszél a magánéletéről, most azonban mégis kivételt tett. A színésznő a Borsnak elárulta, hogyan is ismerkedtek meg a kedvesével, Simon Kornéllal. Kiderült, hogy a pár először a Varsói melódia című darabban játszott együtt. Már ekkor felfigyeltek egymásra. Első közös sétájuk mindössze pár percig tartott, de nagy hatással volt mindkettőjükre.

Egyszer elsétáltunk a Kálvin tértől az Astoriáig, és akkor beszélgettünk három percet. Megint csak néztem, ki ez a pasi?! Megőrülök! A végére fülig szerelmes voltam."

Gryllus Dorka és Simon KornélForrás: MTl

Hamar egymásba szerettek, ám Kornél egyszer váratlanul szakított Dorkával. Szerencsére a mosolyszünet nem tartott sokáig.

Azt mondta, olyat csak fogorvosok csinálnak, hogy feleségül veszik a színésznőt, akiért rajonganak. Rájött, ő nem akar közértbe jönni velem bevásárolni. Őt nem érdekli, hogy kutya, kertes ház, meg ilyenek. Mondtam, jó, szia, de éreztem, hogy nem fog ez neki könnyen menni. Két nap múlva telefonált is, hogy engem akar. Ez a mi romantikus történetünk."