5-ből 1 irodai bögrén ürülék is található, de ez elkerülhető

Forrás: Startup Stock Photos / Pexels -
Iroda ürülék wc széklet fertőzés bögre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felmérések szerint az emberek negyede nem mos kezet mosdóhasználat után, így 5 irodai bögréből 1-en találhatók székletnyomok. A szakértő szerint elkerülhetjük a fertőzött területeket, ha csak a sajátunkat használjuk. 

A TotalJobs felkérte Lisa Ackerley higiéniai szakértőt, hogy adjon tanácsot, hogyan előzhetjük meg, hogy a közelünkbe kerüljenek az irodában fellelhető baktériumok – írja a Mirror. Kiderült ugyanis, hogy minden 5 irodai bögréből 1 székletet tartalmaz. Ennek oka nem más, mint hogy az emberek negyede nem mos kezet a mosdóhasználat után.

Széklet is lehet a bögréken Forrás: Startup Stock Photos / Pexels

De nemcsak a bögrék, hanem az íróasztal is veszélyes lehet: a szakértő szerint 400-szor több baktériumot tartalmazhat, mint a vécéülőke. Főleg akkor vagyunk veszélyben, ha az íróasztalnál fogyasztjuk az ebédet. Ackerley szerint néhány egyszerű szabállyal elkerülhetjük a fertőzéseket:

  • Használjunk saját bögrét!
  • Ne hagyjuk, hogy a kollégák használják a bögrénket!
  • Mindig mossuk el a nap végén!
  • Használjunk sima felületű bögrét, amit könnyebb tisztítani!
  • Ha van mosogatógép az irodában, inkább használjuk azt!
  • Evés előtt és után használjunk kézfertőtlenítőt!
Meghalt a rendőrnő, Cassie Barker kislánya az autóban, míg ő a főnökével szexelt http://www.life.hu/news/20190321-meghalt-a-rendorno-cassie-barker-kislanya-az-autoban-mig-o-a-fonokevel-szexelt.htmlAz amerikai rendőrnő több órára a forró kocsiban hagyta a gyermekét, hogy a főnökével szexelhessen. A kislány az életét vesztette. NewsOrigoVért könnyezik a mexikói Krisztus-szoborhttp://www.life.hu/news/20190321-vert-konnyezik-a-mexikoi-krisztusszobor.htmlMagánháznál tartják azt a gyermek Krisztus szobrot mexikói Acapulcóban, amely ebben az évben már négyszer könnyezett vért a helyiek szerint. Egyesek Isten figyelmeztetésének vélik, mások szerint az ördög műve. NewsOrigoElhunyt Fraser Robertson, a Sky Sports csatorna újságírójahttp://www.life.hu/news/20190321-elhunyt-fraser-robertson-a-sky-sports-csatorna-ujsagiroja.htmlFeleségét és lányát hagyta maga után Fraser Robertson, a Sky Sports csatorna újságírója. 47 évesen hunyta le örökre a szemét. News--Tüneményes vadmalacok születtek a Budakeszi Vadasparkban – fotókhttp://www.life.hu/news/20190321-tunemenyes-vadmalacok-szulettek-a-budakeszi-vadasparkban.htmlNyolc tündéri vadmalac született néhány napja a Budakeszi Vadasparkban. NewsOrigoFagy volt csütörtök hajnalban, de nappal napsütés várhatóhttp://www.life.hu/news/20190321-fagy-volt-csutortok-hajnalban-de-nappal-napsutes-varhato.htmlBár a nappalok napsütéssel és tavaszias idővel telnek, a csütörtök hajnal faggyal köszöntött be hazánkban. News--Eltemették a brutálisan megölt ötéves szekszárdi kislánythttp://www.life.hu/news/20190321-eltemettek-a-brutalisan-megolt-oteves-szekszardi-kislanyt.htmlEltemették a brutálisan megölt 5 éves szekszárdi kislányt, Leonettát. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.