Lányával, Lilivel tér vissza a képernyőre Rókusfalvy Pál.

A Duna Televízión tér vissza 20 év után a képernyőre Rókusfalvy Pál. A Családi kör című műsor március 31-étől vasárnap esténként 21 órától lesz látható, és az egyik különlegessége az lesz, hogy a tévés a lányával, Lilivel várja majd a nézőket.

Nagyon élvezzük a közös munkát. Nekem még egy kicsit szokatlan, egyrészt, hogy Lilivel dolgozom együtt, másrészt, hogy 20 év után újra tévézem. A téma örök. Fontos, hogy foglalkozzunk a családdal: meghatározza a mindennapjainkat ez a kis közösség, ahova hazamegyünk, és amiért dolgozunk. Úgy gondolom, hogy nagyon jó, hogy a Családi kört egy apa-lánya páros vezeti, hitelessé teszi a műsort, hiszen a saját bőrünkön éljük meg a felmerülő témákat, és így közvetlen tapasztalattal tudjuk vezetni, moderálni a műsort. Azért figyelünk arra, hogy a hangsúlyok ne tolódjanak el a mi életünkre" – árulta el Rókusfalvy Pál.

Rókusfalvy Pál és gyönyörű lánya, LiliForrás: MTVA/Zih Zsolt

Lili hozzátette, már ő is nagyon várja az adásokat.

Örülök neki, hogy apuval közösen vezethetjük ezt a műsort. Sok időt töltünk együtt a magánéletünkben, és bár a munkáink eddig nem nagyon fonódtak össze, mindig fontos volt számomra az ő szakmai véleménye. Jó érzés, hogy lát munka közben. A témák, amikről beszélgetünk, minket is érintenek. Sok dologban nem értünk egyet, de szerintem ez így van jól, hiszen két külön generáció vagyunk: én tudom képviselni a fiatal anyát, apa pedig az idősebb édesapát és nagyszülőt. Lendülete van a Családi körnek, gördülékeny, minden beszélgetésbe bele tudok mélyedni. Egyszerűen elröpül az idő a felvétel alatt!"