Ezért nem vett részt Koós János temetésén Korda György és Balázs Klári

Forrás: FEM3 Café -
Korda György Balázs Klári Koós János temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, miért nem vett részt Koós János temetésén Korda György és Balázs Klári.

Korda Györgyöt rendkívül megrázta barátja, Koós János halála, épp ezért sokan csodálkoztak, miért is nem vett részt Balázs Klárival a temetésen. A Ripost most utánajárt a dolognak, és kiderült, a házaspár az utóbbi időben egy kicsit betegeskedett, és az orvosuk javaslatára hagyták ki a szertartást.

Gyurival nem járunk temetésre, utoljára Aradszky Lászlóén voltunk. De ott is kerültük a nyilvánosságot, csendben róttuk le a kegyeletünket. Jani temetésére azért nem mentünk el, mert sajnos mindketten megfáztunk, és mivel még csalóka az időjárás, a háziorvosunk javaslatára otthon lábadoztunk. Mindkettőnket rendkívüli módon megrázott a halála, annyira hirtelen ment el... Nagyon szerettük őt. (...) Szerdán egész nap Janira emlékeztünk. Régi fotókat nézegettünk, és nosztalgiáztunk az elmúlt szép időkről. Nagyon szerettük őt, igazi jó barát volt, akivel sosem volt semmiféle konfliktusunk."

Balázs Klári és Korda György nem vett részt Koós János temetésén Forrás: FEM3 Café
A ValóVilág 6 Lacijába szerelmes Dér Henihttp://www.life.hu/sztarok/20190322-a-valovilag-6-lacijaba-szerelmes-der-heni.htmlDér Heni újra szerelmes: egy volt ValóVilág játékossal jár az énekesnő. TV + SztárokOrigoKét nyuszival bővül Nánási Pál és Ördög Nóra családja - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-ket-nyuszival-bovul-nanasi-pal-es-ordog-nora-csaladja.htmlNánási Pál az Instagram-oldalán mutatta be a két új családtagot: nyuszikkal bővült a família. TV + SztárokOrigoÍgy tért vissza Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190322-igy-tert-vissza-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa elárulta, nagyon örült annak, hogy felkérték háziasszonynak a Televíziós Újságírók Díja gálaestjére. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia megmutatta, milyen volt 17 évesen – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-liptai-claudia-megmutatta-milyen-volt-17-evesen.htmlLiptai Claudia megmutatta, hogyan nézett ki 17 évesen: vörös, göndör fürtjei voltak. TV + Sztárok--Palvin Barbarát pucéran fotózták egy másik modellelhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-palvin-barbarat-puceran-fotoztak-egy-masik-modellel.htmlElképesztően szexi fotó készült a világhírű magyar modellről, Palvin Barbaráról. Egy másik manökennel fotózták meztelenül. TV + Sztárok--Kiosztották a Televíziós Újságírók Díjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190321-kiosztottak-a-televizios-ujsagirok-dijat.htmlTizennégy kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán március 20-án este. A legjobb női műsorvezető Liptai Claudia lett, Istenes Bence kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést, Majoros Péter Majkát a zsűritag kategóriában díjazták, Kovács Patrícia és Thuróczy Szabolcs a legjobb színésznő, illetve színész díját vehette át, Danis Lídiát pedig a legjobb mellékszereplőnek választották. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.