Hódi Pamela is szerepelni fog a TV2 Ázsia Expressz című műsorának második szériájában. Mint mondta, egy pillanatig sem hezitált, amikor megcsörrent a telefonja.

Nagy kalandra indul Hódi Pamela, ugyanis ő is szerepelni fog az Ázsia Expressz új szériájában. Nagyon vágyott rá, hogy kipróbálhassa magát, de a kislánya egyelőre még nem tudja, hogy sokáig távol lesz anyukájától.

Hódi Pamela szerepel majd az Ázsia ExpresszbenForrás: Instagram/Hódi Pamela

„Hogy őszinte legyek, vágytam rá, hogy megcsörrenjen a telefonom, és felkérjenek a második szériára, ezért amikor megtörtént, egy pillanatig sem hezitáltam. Senkinek nem akarok bizonyítani, bárki bármit is mond, csak a pénzt szeretném megnyerni! Miután igent mondtam, azonnal azon kezdtem el agyalni, mit mondok majd Natkónak, hiszen egy ötéves gyereknek hiába mondom, hogy majd ekkor meg akkor elutazom, ennyi meg annyi időre” – mondta a Blikknek Hódi. Amíg távol lesz, Natira hétköznap az édesapja vigyáz majd, hétvégén pedig a nagymama. „Fizikálisan felkészültem, de lelkileg nem igazán tudok. Az lesz a legnehezebb, hogy még csak fel sem hívhatom Natit. Az utóbbi heteim egyébként azzal teltek, hogy minden eshetőségre felkészüljek Natival kapcsolatban, de ő még nem tudja, mire készülök. Nem is mondom el neki egészen az utazás előtti napig” – tette hozzá Pami, aki azt nem árulta el, hogy a műsorban ki lesz a párja. „Néhány nap, és kiderül, ki lesz mellettem Ázsiában, de annyit mondhatok, ütős páros leszünk. Abszolút kiegészítjük egymást, hiszen ő éppen azokban a dolgokban erős, amikben én talán gyengébb vagyok, és fordítva” – mondta.