Hódi Pamela is szerepelni fog az Ázsia Expressz új évadában

Forrás: Instagram/Hódi Pamela -
Hódi Pamela TV2 Ázsia Expressz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela is szerepelni fog a TV2 Ázsia Expressz című műsorának második szériájában. Mint mondta, egy pillanatig sem hezitált, amikor megcsörrent a telefonja.

Nagy kalandra indul Hódi Pamela, ugyanis ő is szerepelni fog az Ázsia Expressz új szériájában. Nagyon vágyott rá, hogy kipróbálhassa magát, de a kislánya egyelőre még nem tudja, hogy sokáig távol lesz anyukájától.

Hódi Pamela szerepel majd az Ázsia Expresszben Forrás: Instagram/Hódi Pamela

vágytam rá, hogy megcsörrenjen a telefonom, és felkérjenek a második szériára, ezért amikor megtörtént, egy pillanatig sem hezitáltam.

BlikknekNéhány nap, és kiderül, ki lesz mellettem Ázsiában, de annyit mondhatok, ütős páros leszünk. Abszolút kiegészítjük egymást, hiszen ő éppen azokban a dolgokban erős, amikben én talán gyengébb vagyok, és fordítva” –

A nőt megütő rapper, Mr. Missh nagy bajba kerülhet: letöltendőt kaphathttp://www.life.hu/sztarok/20190325-a-not-meguto-rapper-mr-missh-nagy-bajba-kerulhet-letoltendot-kaphat.htmlNemrég tört ki Mr. Missh botránya: előkerült róla egy videó, melyen megüt egy nőt. A rapper nagy bajba kerülhet emiatt. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa is részt vesz az Ázsia Expressz következő évadábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-demcsak-zsuzsa-is-reszt-vesz-az-azsia-expressz-kovetkezo-evadaban.htmlDemcsák Zsuzsa is részt vesz az Ázsia Expressz következő évadában, azt egyelőre nem tudni, kivel. TV + SztárokOrigoTolvai Reni szexin bulizott a születésnapján: így táncolt – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-tolvai-reni-szexin-bulizott-szuletesnapjan-igy-tancolt.htmlTolvai Reni nagyon dögösen vonaglott a születésnapján, szexi táncát a követőinek is megmutatta. TV + SztárokOrigoEmilio erotikus klipet forgatott: felesége, Tina szeme láttára csókolgatott egy fehérneműbe bújt modellthttp://www.life.hu/sztarok/20190325-emilio-erotikus-klipet-forgatott-felesege-tina-szeme-lattara-csokolgatott-egy-fehernemube-bujt.htmlPikáns klipet forgatott Emilio: felesége szeme láttára csókolt meg egy lenge öltözetben lévő modellt. TV + SztárokOrigoMel B elárulta, hogy lefeküdt Spice Girl-társával, Geri Halliwell-lelhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-mel-b-elarulta-hogy-lefekudt-spice-girl-tarsaval-geri-halliwellel.htmlMel B hivatalosan is bevallotta már, hogy biszexuális és előszeretettel bújik ágyba szexi nőkkel is. Ezúttal pedig azt is elárulta, hogy az egyik Spice Girl-taggal is szexuális kalandba keveredett, amikor még együtt léptek színpadra. TV + Sztárok--Balesetet szenvedtek A mi kis falunk színészeihttp://www.life.hu/sztarok/20190324-balesetet-szenvedtek-a-mi-kis-falunk-szineszei-molnar-aron-szekely-b-miklos.htmlA mi kis falunk harmadik évadának a forgatása nem a várt tempóban alakult. Molnár Áron agyrázkódást szenvedett, és a szeme is bevérzett, Székely B. Miklós pedig több hétre kórházba került a baleset miatt, így hozzájuk kellett igazítani a munkát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.