Ők lesznek az Ázsia Expressz második évadának versenyzői

Forrás: Facebook/Ázsia Expressz -
Demcsák Zsuzsa Hódi Pamela TV2 Ázsia Expressz Gáspár Evelin Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, kik lesznek az Ázsia Expressz második évadának versenyzői.

A TV2 végre lerántotta a leplet arról, kik lesznek az Ázsia Expressz második évadának versenyzőpárosai. Eddig csupán azt lehetett tudni, hogy Demcsák Zsuzsa visszatér és Hódi Pamela is nekivág a megmérettetésnek.

Indul az Ázsia Expressz 2 Forrás: Facebook/Ázsia Expressz

Íme, a párosok:

  • Demcsák Zsuzsa és kolléganője, Kandász Andrea
  • A Liu tesvérek: Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang
  • Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel
  • Hódi Pamela és barátnője, Huszár Zsófi
  • Gáspár Evelin és nagybátyja, Gáspár Zsolti
  • Bereczki Krisztián és edzőtársa, Bohos Kornél
  • Horváth Gréta influenszer és párja, Meggyes Dávid

A csatorna elárulta továbbá azt is, hogy az ázsiai terepen már rutinosan mozgó Ördög Nóra terelgeti majd a hírességeket, aki családjával együtt vág bele a rendhagyó utazásba.

Katalin hercegné megkérte férjét, hogy távolítson el valakit a baráti körükbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-katalin-hercegne-megkerte-ferjet-hogy-tavolitson-el-valakit-a-barati-korukbol.htmlVilmos herceg és Katalin hercegné norfolki birtokának szomszédságában él Rose Hanbury exmodell, aki a nála 23 évvel idősebb David Rocksavage márkihoz ment hozzá. A hírek szerint a hercegné most arra kérte férjét, hogy távolítsa el a nőt a közeli baráti körükből. TV + Sztárok--Smaltig Dalma szeme láttára ugrott le az emeletről egy férfi egy bevásárlóközpontbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-smaltig-dalma-szeme-lattara-ugrott-le-az-emeletrol-egy-ferfi-egy-bevasarlokozpontban.htmlSmaltig Dalma is szemtanúja volt annak, hogy egy férfi levetette magát egy budapesti bevásárlóközpont második emeletéről. TV + SztárokOrigoRippel Feri és Tóth Vera kibékültek a tavalyi összeveszésük utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-rippel-feri-es-toth-vera-kibekultek-a-tavalyi-osszeveszesuk-utan.htmlRippel Feri és Tóth Vera a tavalyi Inspiráló Nők díjátadó gáláján zördültek össze. Úgy tűnik, mostanra rendezték a konfliktust. TV + SztárokOrigoCseh Laci elgondolkodik a visszavonuláson, ha nem teljesít jólhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-cseh-laci-elgondolkodik-a-visszavonulason-ha-nem-teljesit-jol.htmlCseh Laci mindent megtesz azért, hogy jól teljesítsen, és a maximumot hozza ki magából, ám ha ez nem sikerül, elgondolkodik a visszavonuláson. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoRadics Giginek beszólt egy követője a közösségi oldalán: így védte meg magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190326-radics-giginek-beszolt-egy-kovetoje-a-kozossegi-oldalan-igy-vedte-meg-magat.htmlRadics Gigi közösségi oldalán Rihanna egyik dalával örvendeztette meg követőit. Volt, akinek tetszett és volt, akinek nem... TV + SztárokOrigoSingh Viki szexi fotójával üzen a rosszindulatú kommentelőknekhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-singh-viki-szexi-fotojaval-uzen-a-rosszindulatu-kommenteloknek.htmlÚgy tűnik, sok negatív kommentet kaphatott az utóbbi időben Singh Viki. Az énekesnő most egy hiperszexi fotóval üzent a fanyalgóknak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.