Sejtelmes poszt: kibékült VV Vivi és VV Krisztián?

békülés VV Vivi párkapcsolat VV Krisztián szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes posztot tett közzé VV Vivi, aki nemrégiben szakított születendő gyermeke apjával, VV Krisztiánnal. Lehet, hogy a baba miatt kibékültek?

VV Vivi és VV Krisztián még a VV9 alatt jöttek össze, és a villán kívül is ott folytatták, ahol odabent abbahagyták. Pár hete derült ki, hogy gyermekük is lesz. Az idill azonban nem tartott sokáig, hamarosan jött a hír, hogy szakítottak.

Most azonban úgy tűnik, megpróbálják helyrehozni a dolgokat. Vivi a közösségi oldalán egy erre utaló posztot tett közzé: „A mai nap eldöntöttük, hogy újra találkozunk és megpróbáljuk megbeszélni a dolgokat... Mivel mindketten szeretünk enni, ezért ezt a helyet választottuk a kibékülésre.”



Újra nyoma veszett Moldován Katalin színésznőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-ujra-nyoma-veszett-moldovan-katalin-szinesznonek.htmlÚjra nyoma veszett Moldován Katalin színésznőnek. TV + SztárokOrigoCsonka András egy vicces fotót posztolt a közösségi oldalára április elsejénhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-csonka-andras-egy-vicces-fotot-posztolt-a-kozossegi-oldalara-aprilis-elsejen.htmlCsonka András április elseje alkalmából egy vicces fotót tett közzé a közösségi oldalán. TV + SztárokFürdőkádból posztolt Erdélyi Mónika és Mollika – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-furdokadbol-posztolt-erdelyi-monika-es-mollika.htmlErdélyi Mónika a fürdőkádból posztolt a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoFluor Tomi közös képeket osztott meg kedvesével, Mesivelhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-fluor-tomi-kozos-kepeket-osztott-meg-kedvesevel-mesivel.htmlEgy ideje nem láthatott egyetlen lányt sem a nyilvánosság Fluor Tomi oldalán. Ám kiderült: újra párkapcsolatban él. Egy régi barátjában, Mesiben találta meg a szerelmet legújabb klipjének forgatásakor. Most közös képeket is mutattak. TV + Sztárok--Labancz Lilla bikiniben villantotta meg formás idomait – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-labancz-lilla-bikiniben-megvillantotta-formas-idomait.htmlLabancz Lilla ismét megvillantotta formás idomait. TV + SztárokOrigoBaukó Éva elszólta magát: együtt van Sebestyén Ági és VV Hunorhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-bauko-eva-elszolta-magat-egyutt-van-sebestyen-agi-es-vv-hunor.htmlBaukó Éva a kamerák előtt megerősítette, hogy a barátnője, Sebestyén Ági és VV Hunor együtt vannak. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.