Várkonyi Andrea a szerelmi életéről beszélt: így él a szakítás óta

Várkonyi Andrea szingli Bochkor Gábor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly októberben bombaként robbant a hír, hogy Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 12 év után szakítottak. Andreát azóta ostromolják a férfiak. A műsorvezető a Borsnak elárulta, hogyan érez ezzel kapcsolatban.

"Nagyon jól érzem magam most a bőrömben így, ahogy vagyok. Kapcsolat nélkül. Furcsa még számomra is, hiszen fiatal felnőtt korom óta kapcsolatban éltem, ez adott biztonságot. Mára sokat változtam, most már képes vagyok állandó társ nélkül megtalálni a helyem a világban. Nem azt mondom, hogy kiábrándultam a szerelemből, mert erről szó sincs, hiszek benne, és biztosan egyszer az én életembe is újra beköszönt, de egy jó darabig kapcsolat nélkül szeretnék még lenni, most mindennél többet ér a lelki nyugalmam. Még nem dolgoztam fel az elmúlt időszakot, a hosszú kapcsolatomat és a szakítást sem" – mondta a lapnak Várkonyi, akinek már az autójára is került szerelmes üzenet.

Várkonyi Andrea jól érzi magát egyedül Forrás: Insta / Várkonyi Andrea



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.