Diana hercegné engedékeny szülő volt a királyi séf szerint

Forrás: AFP/Johnny Eggitt -
séf szülő Diana hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Carolyn Robb volt az első női séf a királyi családnál, ő mesélt most arról, milyen szülő is volt Diana hercegné.

Carolyn Robb 11 éven keresztül volt a királyi család séfje, az első nő, akit alkalmaztak erre a posztra. Az 53 éves hölgy most egy interjú során felfedte, milyen szülőnek látta Diana hercegnét, és kiderült, hogy rendkívül megengedő volt, főleg ami az édességeket illeti.

A hercegnő a fiaival 1995-ben, Vilmos herceg születésnapján Forrás: AFP/Johnny Eggitt

A séf elmesélte, hogy Harry herceg négyévesen belopózott a palota konyhájába, és édességet kért reggelire. Carolyn azzal engedte útjára a herceget, hogy az édesanyjától kell engedélyt kérnie, aki meg is adta neki: Harry egy Diana által írt üzenetet adott át a séfnek, amelyen az állt, hogy a fiatal herceg ehet pitét reggelire. A hercegné azt is megengedte fiának, hogy mosogasson a konyhában, sőt, ő is gyakran besegített az efféle feladatoknál – írja a The Sun.

A kórházat okolja édesanyja haláláért a Megasztár énekese, Almás Gergőhttp://www.life.hu/sztarok/20190416-a-korhazat-okolja-edesanyja-halalaert-a-megasztar-enekese-almas-gergo.htmlSzörnyű tragédia érte a Megasztárban feltűnt Almás Gergőt: elvesztette édesanyját. TV + SztárokOrigoTóth Gabi nagyon kiakadt a bulvárlapokrahttp://www.life.hu/sztarok/20190416-toth-gabi-nagyon-kiakadt-a-bulvarlapokra.htmlTóth Gabi nagyon kiakadt a bulvárlapokra, mondván bosszút álltak rajta azért, mert nem akart nyilatkozni eljegyzéséről. TV + Sztárok--Újra rendezhet a zaklatással vádolt Kerényi Miklós Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20190416-ujra-rendezhet-a-zaklatassal-vadolt-kerenyi-miklos-gabor.htmlKerényi Miklós Gábor Facebook-oldalán jelentette be, hogy ismét rendez, ráadásul a Rómeó és Júliát. TV + Sztárok--Kínos fotót osztott meg magáról Vastag Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20190416-kinos-fotot-osztott-meg-magarol-vastag-csaba.htmlVastag Csaba egy kínos múltbéli fotóval sokkolta a rajongóit. TV + Sztárok--Még nem hallgatta ki a rendőrség a balesetező Lovasi Andrásthttp://www.life.hu/sztarok/20190416-meg-nem-hallgatta-ki-a-rendorseg-a-balesetezo-lovasi-andrast.htmlLovasi Andrást hamarosan kihallgatják március végi autóbalesetének ügyében. TV + Sztárok--Klapka György után hatalmas vagyon maradt, még mindig nem zárult le az örökösödéshttp://www.life.hu/sztarok/20190416-klapka-gyorgy-utan-hatalmas-vagyon-maradt-meg-mindig-nem-zarult-le-az-orokosodes.htmlKét évvel ezelőtt hunyt el Klapka György, ám az utána maradt hatalmas vagyonnal kapcsolatos örökösödési eljárás még mindig nem zárult le. Többek között egy 10 ezer négyzetméteres ingatlant is árulhatnak az Aranyember gyermekei. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.