Azt hihetnénk, hogy a sztárok mellett dolgozni maga a valóra vált álom, de valójában nem minden híresség bánik úgy az alkalmazottaival, ahogy azt megérdemelnék. Sajnos a világsztárok közül meglehetősen sokan használják ki az alkalmazottaikat, bánnak velük csúnyán, vagy nem fizetik meg őket rendesen – pedig volna miből.

Sharon Stone 

Sharon StoneForrás: Getty Images

A színésznő hihetetlenül kíméletlen az alkalmazottaival, nem egy, de már két volt munkavállalója is beperelte őt. A volt dadája azért fordult a bírósághoz, mert Sharon Stone állítólag többször is megalázta a Fülöp-szigetekről származó nőt, később pedig egy házvezetőnő perelte be a színésznőt: Angelica Castillo munka közben megsérült, ám Sharon nem hagyta pihenni, folyamatosan terrorizálta. 

Kourtney Kardashian 

Kourtney KardashianForrás: AFP/Jamie Mccarthy

Kourtney Kardashian a jelek szerint kicsit sokat gondol magáról, pedig népszerűségét és pénzét kizárólag a testvérének, Kimnek köszönheti – ahogy a klánjuk összes tagja. Annak ellenére, hogy nyilvánvalóan nem a befektetett munkájából gazdagodott meg, Kourtney szeret magas lóról beszélni az alkalmazottakkal. A dadájától például elvárta, hogy madamnak szólítsa a keresztneve helyett. 


Jennifer Lopez 

Jennifer LopezForrás: Getty Images/Frazer Harrison

Az énekesnő maximalizmusának nehéz megfelelni, az alkalmazottainak nagyon kell igyekezniük, hogy ne érje szó a ház elejét. Kár, hogy Jennifer Lopez elvárásai nincsenek összhangban az általa kifizetett bérekkel. Állítólag J. Lót az alkalmazottai csak szűkmarkúnak csúfolták, mert feleannyit kerestek nála, mint más hírességnél ugyanazért a munkáért. 

Rihanna 

RihannaForrás: Getty Images

Ha jó társaságban repül az idő, akkor Rihannával valószínűleg ólomlábakon járhat. Az énekesnővel nem nagy öröm együtt dolgozni, a híresztelések szerint ugyanis egyszerűen nem hajlandó hozzászólni a fizetett alkalmazottaihoz. Azon túl, hogy meglehetősen megalázó helyzetet teremt ezzel, a munkafolyamatokat is lassítja a felsőbbrendűsködésével. 

Taylor Swift 

Taylor SwiftForrás: AFP/Lisa O'connor

Az énekesnő a repülőutakat nehezíti meg az alkalmazottak és saját maga számára is. Taylornak két magángépe van, de a hírek szerint sosincs megelégedve az azon nyújtott szolgáltatásokkal. Pedig a munkavállalók mindent megtesznek, hogy kielégítsék az igényeit, ám a felhők felett nehéz eleget tenni az énekesnő hirtelen támadt ötleteinek. Már a repülés előtt gondosan kiosztja a parancsokat például az ételekre vonatkozóan, a felszállás után pedig megváltoztatja a véleményét...