Weisz Fanni megköszönte a férjének, hogy elfogadta őt a siketségével együtt

Forrás: FEM3 Café -
Hajmásy Péter Weisz Fanni siketség szerelem elfogadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni és férje gyakran vallanak egymásnak az érzéseikről, a modell a minap is így tett az Instagram-oldalán. Posztjával nagyon meghatotta szerelmét.

Weisz Fanni és férje, Péter hat év után is imádják egymást, aminek Fanni nemrég a közösségi oldalán is hangot adott. Érzelmes posztban köszönte meg szerelmének, hogy elfogadta őt olyannak, amilyen.

Még mindig alig hiszem el, hogy elfogadtad a siketségemet és a feleséged vagyok, te pedig a férjem!

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter Forrás: FEM3 Café

Engem már az elején sem érdekelt Fanni siketsége. A szívének úgysem tud parancsolni az ember.

Borsnak

Hosszú Katinkát egy társkeresőn találták meg: az IronLady fotóival visszaéltekhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-hosszu-katinkat-egy-tarskereson-talaltak-megaz-ironlady-fotoival-visszaeltek.htmlVisszaéltek Hosszú Katinka fotójával és nevével: egy társkereső oldalon valaki az ő nevében regisztrált.TV + SztárokOrigoKasza Tibi felesége, Manker full sminkben és göndör hajjal állt a kamerák elé: szokatlan külsőhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-kasza-tibi-felesege-manker-full-sminkben-es-gondor-hajjal-allt-a-kamerak-ele-szokatlan-kulso.htmlMegszokhattuk, hogy Kasza Tibi felesége, Manker, smink nélkül és általában összefogott hajjal mutatkozik a nyilvánosság előtt. Ezúttal azonban egy nagyon dögös sminket és göndör hajat készíttetett magának egy fotózás kedvéért.TV + SztárokOrigoKároly herceg bejegyzéséből lehet sejteni, mikor szül Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190416-karoly-herceg-bejegyzesebol-lehet-sejteni-mikor-szul-meghan-markle.htmlMájus 7-én Károly herceg és Camilla németországi turnéra indul. A rajongók úgy sejtik, azért választották ezt az időpontot, mert addigra Meghan Markle biztosan megszül. TV + Sztárok--Vajna Timi szerint Andy egy varjún keresztül üzent nekihttp://www.life.hu/sztarok/20190416-vajna-timi-szerint-andy-egy-varjun-keresztul-uzent-neki.htmlVajna Tímea szobájába berepült egy varjú. Andy Vajna özvegye különös jelentést tulajdonít az esetnek. TV + SztárokOrigoBritney Spears állítólag visszavonulhttp://www.life.hu/sztarok/20190416-britney-spears-allitolag-visszavonul.htmlA hírek szerint Britney Spears édesapja egészségi állapota miatt döntött úgy, hogy visszavonul, és ezúttal állítólag végleg. TV + Sztárok--Még nem hallgatta ki a rendőrség a balesetező Lovasi Andrásthttp://www.life.hu/sztarok/20190416-meg-nem-hallgatta-ki-a-rendorseg-a-balesetezo-lovasi-andrast.htmlLovasi Andrást hamarosan kihallgatják március végi autóbalesetének ügyében. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.