Weisz Fanni és férje gyakran vallanak egymásnak az érzéseikről, a modell a minap is így tett az Instagram-oldalán. Posztjával nagyon meghatotta szerelmét.

Weisz Fanni és férje, Péter hat év után is imádják egymást, aminek Fanni nemrég a közösségi oldalán is hangot adott. Érzelmes posztban köszönte meg szerelmének, hogy elfogadta őt olyannak, amilyen. 
Még mindig alig hiszem el, hogy elfogadtad a siketségemet és a feleséged vagyok, te pedig a férjem! Amikor néztük egymást, tudtuk, hogy összeillünk, jó hogy összeházasodtunk. Azt hiszem, én vagyok a világon a legboldogabb! Annyira elérzékenyültem, de én mindig ilyen vagyok! Köszönöm, hogy vagyunk egymásnak Drága Férjem! Szeretlek!" – írta Fanni az Instagram-oldalán.

Weisz Fanni és férje, Hajmásy PéterForrás: FEM3 Café

"Épp edzettem, amikor Fanni kitette ezt a posztot, és bevallom férfiasan, nagyon meghatódtam, amikor megláttam. Annyira cukit írt, hogy elérzékenyültem. Ez hihetetlen nagy szerelem. Néha még minket is meglep, hogy hat év után is így tudjuk imádni egymást,  és hogy egyik reggel sem kelünk fel úgy, hogy ne ölelnénk, puszilnánk egymást. Engem már az elején sem érdekelt Fanni siketsége. A szívének úgysem tud parancsolni az ember. Egyetlen percig sem mérlegeltem semmit, mert ha valakit szeretünk, feltétel nélkül szeretjük. Semmit sem éltem meg nehézségként vele, nem érzem őt különbözőnek. Egyáltalán nem éreztetem vele, hogy nem hall, mert amúgy sem számít. Így is tökéletesen tudunk kommunikálni, sőt már egymás nézéséből is értünk mindent. Fanni teljes értékű ember, és nagyon ügyes lány, akit nem kell jobban óvnom az egészséges féltésnél" – mondta a Borsnak Péter.