Fluor Tomi elárulta, fontolgatják-e már kedvesével az összeköltözést

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
párkapcsolat családalapítás barátnő összeköltözés szerelem Fluor Tomi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igaz, hogy kapcsolatuk még friss, de már évek óta szoros barátságot ápol Fluor Tomi és szerelme, Mesi. A rapper most intim részleteket árult el a kapcsolatukról. 

"Érdekes, ennyi idő kellett, hogy egymásra találjunk. És ami még ennél is érdekesebb, hogy mennyire ösztönösen történik minden, mintha bennünk lett volna ez a kapocs végig" – mesélte a Best magazinnak Mesi, Fluor Tomi kedvese. Évek óta szoros barátságban voltak, ám most a kapcsolatuk megváltozott, szerelmesek lettek.

A rapper elárulta, hogy bár sokat vannak együtt, egyelőre nem költöztek össze. "Rólam tudni kell, hogy sok-sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy valakivel összebútorozzak. Már csak azért is, mert gyakran éjszakába nyúlóan dolgozom, és zavar az elmélyülésben, ha van valaki rajtam kívül a lakásban. Nehéz eset vagyok, de ezt leszámítva is úgy érzem, elhamarkodott lenne az összeköltözés. Eddig még senkivel nem jutottam el odáig. Az ember bele tud kényelmesedni, hogy nem kell osztozni a lakáson, és azt csinálhat otthon, amit akar" – osztotta meg az intim részleteket Fluor Tomi, aki azt is elárulta, hogy már a gyermekvállalás is szóba került köztük.

Fluor Tomi szerint Mesi pont jókor jött az életébe Fotó: Marton Szilvia/Origo

"Ha minden jól alakul, akkor bármit el tudok képzelni Mesivel, persze még korai lenne ilyenekről beszélni. Már a gyerekvállalás is szóba került közöttünk. Persze nem most, de pár év múlva akár benne is lennék a családalapításban" – fogalmazott Fluor Tomi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.