Az elvonókúra után és a fesztiválszezon előtt adott exkluzív interjút a Life.hu-nak Curtis. Mesélt az elvonóról, az új lemezéről és arról, hogyan változtatta meg az életét az, hogy napvilágra került a drogproblémája.

"Azt gondolom, hogy én profitáltam ebből. Igazából nem anyagilag mondom most. Anyagilag kicsit többet kell mennem érte, de többet is keresek egy kicsivel" – mesélte a Life.hu riporterének Curtis, aki az elvonókúra után, a fesztiválszezon előtt adott interjút. 

Őszintén beszélt arról, mennyire változott meg az élete, amióta Majka a Szegedi Ifjúsági Napokon elmondta: drogproblémái vannak. A rappernek számos fellépése lesz a nyáron. "Nekem is 56 fellépésem van a nyáron. Nyilván nem a legnagyobb fesztiválokon, de attól függetlenül minden olyan rendezvényen, ami számít, vagy ami közbe jöhet, azon ott leszek" – fogalmazott Curtis, aki most új lemezzel és számos újdonsággal is készül a rajongóknak. 

A videóban elárulta, hogy szerinte áll-e még együtt színpadra Majkával, de arról is beszélt, hogy ír-e dalt az elvonóról.