Noah Wyle elárulta, ki nem állhatta kollégáját, Goran Visnjicet

Forrás: Collection Christophel/© Constant c Productions/© Constant C Productions -
Vészhelyzet utálat Noah Wyle Goran Visnjic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Noah Wyle elárulta, egy ideig ki nem állhatta Vészhelyzet-beli kollégáját, Goran Visnjicet.

A Vészhelyzet Carter dokija, Noah Wyle a minap a Hollywood Reporternek adott interjút, amelyben meglepő titkokat is elárult. Elmondása szerint imádta a sorozatot, és sokáig hiányzott neki, hogy gyermeke születése után már nem lehet részese a forgatásoknak. Kiderült az is, hogy nem ment könnyen számára az összebarátkozás az új kollégákkal. A dr. Luka Kovacot játszó Goran Visnjicet kifejezetten utálta, mert jobb színésznek tartotta saját magánál, és féltékeny volt rá.

Rájöttem, hogy sokkal jobb nálam. Egyszer láttam Dubrovnikban játszani, és imádta őt a közönség. Utáltam, vesztesnek éreztem magam mellette."

Noah Wyle utálta a kollégáját Forrás: Collection Christophel/© Constant c Productions/© Constant C Productions
Labancz Lilla vetkőzős jelenettel tér vissza a színjátszáshozhttp://www.life.hu/sztarok/20190426-labancz-lilla-vetkozos-jelenettel-ter-vissza-a-szinjatszashoz.htmlAz utóbbi években Amerikában töltötte mindennapjait az Álom.net című filmből is ismert Labacz Lilla. Most azonban újra Budapesten van, egy zenés színdarabban láthatják majd őt a színházba járók. Egy örömlányt alakít majd, aki egy pikáns jelenettel is szórakoztatja a nézőket. TV + SztárokOrigoNagy Sándor most nem él párkapcsolatban, de szeretne családot, gyerekekethttp://www.life.hu/sztarok/20190426-nagy-sandor-most-nem-el-parkapcsolatban-de-szeretne-csaladot-gyerekeket.htmlÚj darabban játszik Nagy Sándor színész. Egy vőlegényt alakít majd, ennek kapcsán pedig elmesélte, hogyan él most, szeretne-e megházasodni a jövőben. TV + Sztárok--7 millió forintot nyert a TV2 vetélkedőjében a szegénységben nevelkedett Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20190426-7-millio-forintot-nyert-a-tv2-vetelkedojeben-a-szegenysegben-nevelkedett-balazs.htmlNagy összeggel távozott A Bank két játékosa: a nehéz sorsú Balázs és keresztanyja, Gabi több mint 7 millió forintot nyertek: jó helyre került a pénz. TV + SztárokOrigoMajka a Bezár a bazár! című műsorban árulta el, miért nem vette el Hajnithttp://www.life.hu/sztarok/20190426-majka-a-bezar-a-bazar-cimu-musorban-arulta-el-miert-nem-vette-el-hajnit.htmlA Bazár a bazár! című műsorban derült ki, hogy Majka miért is nem vette el Hajnit feleségül. TV + SztárokOrigoMichael Jackson testőre el akarja mondani az igazságot a popsztár életérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190426-michael-jackson-testore-el-akarja-mondani-az-igazsagot-a-popsztar-eleterol.htmlMichael Jackson egykori testőre, Matt Fiddes úgy érzi, nem hallgathat tovább. Úgy gondolja, ha valaki, ő tudja, mi folyt igazából az énekes birtokán. TV + Sztárok--Palik László és Marsi Anikó életét átírta a combcsonttöréshttp://www.life.hu/sztarok/20190426-palik-laszlo-es-marsi-aniko-eletet-atirta-a-combcsonttores.htmlPalik Lászlónak és Marsi Anikónak nem volt könnyű az elmúlt időszak, hiszen a tévés hónapokig távol volt családjától, mialatt egy komoly baleset is történt: Marsi Anikó eltörte a combcsontját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.