Vilmos herceg rosszul rögzítette a babaülést, amikor hazavitte György herceget a kórházból

gyerekülés Katalin hercegné Vilmos herceg biztonság autó kórház György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítják, Vilmos herceg hibázott: rosszul tette be a babaülést az autóba akkor, amikor a kis György herceggel kijöttek a kórházból.

Lassan hat éve annak, hogy György herceg megszületett, ám az alattvalóknak csak most sikerült kiszúrniuk egy különös dolgot a kisfiú legelső fotóin. A Mirror azt írja, Vilmos herceg aznap hibát követett el, méghozzá olyat, amelyet sok újdonsült apuka elkövet. A portál szerint Katalin hercegné férje nem helyesen rögzítette a babaülést az autóban. Ott hibázott, hogy nem pólyával együtt kellett volna beletennie a kicsit az ülésbe. A biztonsági előírások szerint a paplan vagy a pólya akadályozhatja, hogy a megfelelő helyzetben maradjon az ülés, ez pedig veszélyes is lehet.

Valószínűleg mindez azért történhetett, mert Vilmos nagyon izgult, zavarban volt a felségével együtt, amikor kiléptek a kórház ajtaján a kicsivel, és tudták, hogy az egész világ őket nézi.

Vilmos herceg és kisfia Forrás: UK Press via Getty Images/2013 John Phillips/John Phillips
Takács Bence lesz Istenes László műsorvezetőtársa a Mokkábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190429-takacs-bence-lesz-istenes-laszlo-musorvezetotarsa-a-mokkaban.htmlTakács Bence május 6-tól Istenes László oldalán köszönti majd a nézőket a Mokkában. TV + Sztárok--Válása után nem sokkal egy másik férfival látták csókolózni Adele-thttp://www.life.hu/sztarok/20190429-valasa-utan-nem-sokkal-egy-masik-ferfival-lattak-csokolozni-adelet.htmlA nemrég elvált Adele-t egy ismeretlen férfival látták csókolózni New Yorkban. TV + Sztárok--Csonka András videóit törölte a YouTubehttp://www.life.hu/sztarok/20190429-csonka-andras-videoit-torolte-a-youtube.htmlÚgy tűnik, hogy valamilyen gondja akadt a legnagyobb videómegosztó oldalnak, a YouTube-nak Csonka András paródiavideóival, ugyanis törölték őket.TV + Sztárok--A Budapest Dal közönségszavazásán nyert Majka, a rapper azonban mégsem boldoghttp://www.life.hu/sztarok/20190429-a-budapest-dal-kozonsegszavazasan-nyert-majka-a-rapper-azonban-megsem-boldog.htmlMajka ismét csalódott: csupán a közönségdíjat sikerült elcsípnie a Budapest Dal pályázaton. TV + SztárokOrigoAnna Sorokin hosszú időn keresztül adta ki magát gazdag örökösnőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190428-anna-sorokin-hosszu-idon-keresztul-adta-ki-magat-gazdag-orokosnonek.htmlEmlékszel még a Kapj el, ha tudsz! című filmre? Az egyébként is valós alapokon nyugvó történet most újra megelevenedett. Anna Sorokin hosszú időn keresztül adta ki magát gazdag örökösnőnek, most bíróság előtt kell felelnie a tettéért. TV + Sztárok--Végre kiderült, miért vált el Brad Pitt és Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/sztarok/20190427-vegre-kiderult-miert-valt-el-brad-pitt-es-jennifer-aniston.htmlBrad Pitt és Jennifer Aniston 14 éve váltak el. A pletykák szerint Angelina Jolie tette tönkre a házasságukat. Ám a közvéleményt azóta is foglalkoztatja, hogy miért volt olyan könnyű táncba vinni Pittet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.