Súlyos autóbalesetet szenvedett Kiskunmajsánál VV Zsuzsa, a kisfiát érte a legsúlyosabb sérülés: mentőhelikopterrel szállították kórházba Leventét.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, VV Zsuzsa, a ValóVilág 7. szériájának játékosa Kiskunmajsánál autóbalesetet szenvedett. Zsuzsának súlyos lábsérülése lett, férjének combnyaktörése, előző kapcsolatából született kisfia pedig életveszélyes gége- és állkapocssérüléseket szenvedett.

VV Zsuzsa a kisfiáért imádkozottForrás: RTL II

Az ötfai buszmegállónál volt a baleset. Zsuzsa és a férje alig tudott járni, a kisfiút helikopterrel vitték el a kórházba" – mondta a Blikknek egy közeli tanya dolgozója. Zsuzsa és férje hazafelé tartottak, amikor a férfi elvesztette az irányítást az autó fölött, és egy fának csapódott. Az ütközés hatalmas volt, a légzsák sem védte meg az utasokat a sérülésektől. Úgy tudni, hogy Zsuzsa kisfia, Levente már túl van az életveszélyen. "Már stabilizálták Levente állapotát, a felnőttek is jól vannak. Szegény Zsuzsa egész éjjel imádkozott, hogy a fia jobban legyen"  - mondta a család egyik ismerőse. Egykori villatársa, Dennis is üzent Zsuzsának. "Céltudatos nőnek ismertem meg. Nem titkolta, csak azért jelentkezett, hogy a fiának megadhasson mindent. A villában szinte csak róla mesélt. Mielőbbi jobbulást kívánok nekik" - mondta a volt villalakó. 

"A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az ügyet" - adott tájékoztatást a rendőrség az ügyről. Akkor beszélhetünk büntetőeljárásról, ha bűncselekmény megalapozott gyanúja áll fenn.  Ilyen lehet például az ittas vezetés, vagy ha 8 napon túl gyógyuló sérülést szenved valamelyik áldozat.  Ha bűnösnek találják a sofőrt, akkor akár 1 évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető, míg ha maradandó fogyatékossággal jár a sérülés, akár 3 évre is rácsok mögé kerülhet" - mondta dr. Kamarás Péter ügyvéd.