Életveszélyes állapotban, mentőhelikopter szállította kórházba VV Zsuzsa kisfiát

Forrás: RTL II -
kisfiú életveszély VV Zsuzsa autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos autóbalesetet szenvedett Kiskunmajsánál VV Zsuzsa, a kisfiát érte a legsúlyosabb sérülés: mentőhelikopterrel szállították kórházba Leventét.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, VV Zsuzsa, a ValóVilág 7. szériájának játékosa Kiskunmajsánál autóbalesetet szenvedett. Zsuzsának súlyos lábsérülése lett, férjének combnyaktörése, előző kapcsolatából született kisfia pedig életveszélyes gége- és állkapocssérüléseket szenvedett.

VV Zsuzsa a kisfiáért imádkozott Forrás: RTL II

Az ötfai buszmegállónál volt a baleset. Zsuzsa és a férje alig tudott járni, a kisfiút helikopterrel vitték el a kórházba" – mondta a Blikknek egy közeli tanya dolgozója. Zsuzsa és férje hazafelé tartottak, amikor a férfi elvesztette az irányítást az autó fölött, és egy fának csapódott. Az ütközés hatalmas volt, a légzsák sem védte meg az utasokat a sérülésektől. Úgy tudni, hogy Zsuzsa kisfia, Levente már túl van az életveszélyen. "

Szegény Zsuzsa egész éjjel imádkozott, hogy a fia jobban legyen"

"Céltudatos nőnek ismertem meg. Nem titkolta, csak azért jelentkezett, hogy a fiának megadhasson mindent. A villában szinte csak róla mesélt. Mielőbbi jobbulást kívánok nekik"

"A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az ügyet" - adott tájékoztatást a rendőrség az ügyről.

vagy ha 8 napon túl gyógyuló sérülést szenved valamelyik áldozat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.