Palik László házasság szerelem megismerkedés Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palik László végre elmesélte, hogyan jött össze feleségével, Marsi Anikóval.

Palik László egy intim titkot árult el a Borsnak. A népszerű tévés elmesélte, hogyan jött össze feleségével, Marsi Anikóval. Kiderült, hogy több mint másfél évtizeddel ezelőtt meghívták az Ország Kresz-tesztje tévéműsorba vendégnek. A stúdióban meglehetősen unott arcot vághatott, Marsi Anikó ugyanis a pulpitusról megszólította és rákérdezett, hogy nagyon unja-e a felvételt.

Az futott át rajtam: elnézést, kisasszony, nem látja, ez a próbaarcom, direkt fölvettem. Hangosan azonban csak annyit mondtam: igen. Ezzel elkezdődött egy párbeszéd, és ez az adok-kapok, a finom riposzt, egymás osztása az élő műsorban is folytatódott... Reklámszünetekben kimentünk a stúdió elé, és ott is folytattuk. Egyszer csak meguntam, és mondtam: kisasszony, csak szólok, kezdjünk óvatosak lenni, mert kegyedet egyszer még feleségül veszem, és akkor csőstül adok vissza mindent. Erre Ancsi automatikusan azt válaszolta: ne viccelj, neked van feleséged. A műsor szerkesztője, mint a legjobb házasságközvetítő, közénk ugrott, és annyit kiáltott, hogy nem, nincs neki. Ettől Anikó egy pillanatra lefagyott, elpirult, majd lányos zavarában otthagyott minket... Ennek több mint másfél évtizede.”

Palik László elárulta, hogyan ismerte meg Marsi Anikót Forrás: Instagram/Exatlon Hungary

A tévés hozzátette, legközelebb egy óriási rózsacsokrot küldött leendő feleségének, aki nagyon meglepődött a gesztuson.

A csokorban benne volt a névjegykártyám, amelyen annyi állt, hogy: 'Telefonálni ér?'” – mesélte Palik.

Bács Ferenc özvegye tudta, hogy férje meg fog halni: korábban elkezdte gyászolnihttp://www.life.hu/sztarok/20190503-bacs-ferenc-ozvegye-tudta-hogy-ferje-meg-fog-halni-korabban-elkezdte-gyaszolni.htmlA színművész halála nem volt váratlan, ez azonban nem enyhíti a családtagok fájdalmát. Özvegye már a halála előtt gyászolta férjét. TV + Sztárok--Anettka visszavonulása óta magányosan él: üzletasszonyként tevékenykedikhttp://www.life.hu/sztarok/20190503-anettka-visszavonulasa-ota-maganyosan-el-uzletasszonykent-tevekenykedik.htmlMég mindig emlékeznek az emberek Fehér Anettkára, habár már évek óta visszavonultan él. Kiderült, mivel foglalkozik most. TV + Sztárok--Úgy tudni, távozik a Barátok köztből Szőke Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20190503-tavozik-a-baratok-koztbol-szoke-zoltan-berenyi-miklos.htmlTávozik a Barátok közt rosszfiúja Berényi Miklós, ugyanis a karaktert alakító Szőke Zoltán besokallt a szerepétől. Ez azért is problémás, mert a rosszfiú a sorozat egyik legrégebbi szereplője, a nézők leginkább vele azonosítják a sorozatot. TV + Sztárok--Elhunyt Szily Nóra édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20190502-elhunyt-szily-nora-edesanyja.htmlSzily Nóra gyászol: elvesztette édesanyját. TV + Sztárok--Elvette kisfia édesanyját, Katát az egykori bokszoló, Kokohttp://www.life.hu/sztarok/20190502-elvette-kisfia-edesanyjat-katat-az-egykori-bokszolo-koko.htmlSzerény szertartáson vette el kisfia édesanyját az egykori bokszoló, Koko: csak a közeli barátok és a család volt jelen a menyegzőn. TV + Sztárok--Ők azok a világsztárok, akik mégsem kaptak szerepet a Bosszúállókbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190429-ezek-a-szineszek-palyaztak-meg-a-bosszuallok-szerepeire.htmlA Bosszúállók: Végjáték minden eddigi rekordot megdöntött, milliók özönlenek a mozikba, hogy lássák a szuperhősök utolsó közös küldetését. A gyártónak hatalmas bevételt hoz a nagy érdeklődés, de a színészeknek is, akik nemcsak a filmben küzdenek keményen, hanem a meghallgatásokon is. Sok híresség pályázott ugyanis a főbb karakterekre, mindenki részese akart lenni az univerzumnak: ők azok a színészek, akik kis híján Bosszúállók lettek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.