Charlize Theron Seallel randizik

Forrás: AFP -
Seal Charlize Theron randi Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint Heidi Klum exférjével, Seallel randizik Charlize Theron.

Nemrég még Brad Pitt-tel akarták összeboronálni a régóta szingli Charlize Theront, a színésznő azonban cáfolta a pletykákat. Olyannyira, hogy úgy hírlik, már egy másik hírességgel randizik.

A Mirror azt írja, a szépség New Yorkban találkozott egy munka során Heidi Klum exférjével, Seallel és azonnal egy hullámhosszra kerültek, a szemtanúk szerint szinte izzott közöttük a levegő és a férfi randira is elhívta Theront.

Charlize Theron újra randizik Forrás: AFP
Met-gála 2019: Lady Gaga sztriptízelve vonult a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/sztarok/20190507-metgala-2019-lady-gaga-sztriptizelve-vonult-a-voros-szonyegen.htmlSusan Sontag egyik esszéjéhez kapcsolódott az idei Met-gála tematikája. A posztmodern és a giccs is nagy szerepet kapott, Lady Gaga pedig úgy gondolta, hogy egy sztriptíz számmal vonul be a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--Elkezdődött Pécsi Ildikó unokájának kilakoltatásahttp://www.life.hu/sztarok/20190507-elkezdodott-pecsi-ildiko-unokajanak-kilakoltatasa.htmlEljött a nap: ma kilakoltatják a budai ingatlanból Pécsi Ildikó unokáját. TV + Sztárok--Ezt üzente kisunokájának Thomas Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190507-ezt-uzente-kisunokajanak-thomas-markle.htmlThomas Markle a sajtón keresztül üzent tegnap született kisunokájának. TV + Sztárok--Curtis nem akar Majkával versenyeznihttp://www.life.hu/sztarok/20190507-curtis-nem-akar-majkaval-versenyezni.htmlAz elvonókúra után Curtis sorra ontja magából az új számokat. Mint mondta: nem azért ír, hogy megfeleljen, hanem így tudja a legjobban kifejezni az érzéseit. Az új dalokat Majka is dicsérő szavakkal illette. TV + SztárokOrigoKiszel Tünde Minnie egérnek öltözve köszönti a májusthttp://www.life.hu/sztarok/20190507-kiszel-tunde-minnie-egernek-oltozve-kozsonti-a-majust.htmlMár megszokhattuk, hogy Kiszel Tünde időről időre mutat néhány fotót a 2019-es naptárából. Most a május volt soron. TV + SztárokOrigoJared Leto, színész-énekes saját levágott fejével érkezett a MET- gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20190507-jared-leto-szineszenekes-sajat-levagott-fejevel-erkezett-a-metgalara.htmlMagyar idő szerint kedd hajnalban lezajlott a 2019-es MET-gála, ahol a világsztárok döbbenetes szettekben léptek a vörös szőnyegre. Közülök mégis a legsokkolóbb a 30 seconds to Mars frontembere volt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.