Szerte a világon meghódították az emberek szívét az Agymenők szereplői. Az elmúlt több mint 10 évben családtaggá váltak a karakterek a nézők otthonaiban, szinte már nem is emlékszünk azokra az időkre, amikor még nem ismertük ezeket a szeretnivaló kockákat és a barátnőiket. Így néztek ki a főszereplők akkor, amikor még nem voltak híresek.

Jim Parsons, vagyis Sheldon Cooper A sorozat egyik kulcsfiguráját alakítja az isteni tehetséggel megáldott színész, akinek az Agymenők előtt nem volt nagy sikert hozó szerepe. A karrierje tehát ezzel a sorozattal indult be, talán éppen ezért volt ő az, aki nem akarta tovább a legrigolyásabb karaktert alakítani.

Jim ParsonsForrás: Instagram/therealjimparsons, The Big Bang Theory/CBS


Mayim Bialik, vagyis Amy Farrah Fowler Mayim Bialik fiatalon kezdte a színészkedést, de kétségtelen, hogy a leginkább testhezálló szerepet az Agymenőkben játszotta. A neurológust alakító színésznő ugyanis a valódi életben is tudós, és a valóságban is neurológus.

Mayim BialikForrás: Instagram/missmayim, The Big Bang Theory/CBS


Johnny Galecki, vagyis Leonard Hofstadter Johnny Galecki első komoly és nagyobb ismertséget hozó szerepét a Roseanne című sorozatban kapta, amelyben 1997-ig szerepelt. Ezután azonban csak kisebb szerepeket kapott, amíg el nem indult az Agymenők. Az általa alakított karakter, Leonard Hofstadter áll a legközelebb a kockák közül az átlagemberek világához.

Johnny GaleckiForrás: Instagram/sanctionedjohnnygalecki, The Big Bang Theory/CBS


Kaley Cuoco, vagyis Penny Hofstadter Fiatalkora óta színészkedik, de igazán fontos szerepet az Agymenők előtt nem kapott Kaley Cuoco. Penny karaktere azonban Kaley karrierjét is beindította. Cuoco három filmszerepet kapott 2010-ben és 2011-ben. Az I Hopban és Wanda szerepében a The List Ride-ban tűnt fel.

Kaley CuocoForrás: 20th Century Fox, The Big Bang Theory/CBS


Simon Helberg, vagyis Howard Wolowitz A nőcsábász, de állandó visszautasításokat bezsebelő kocka karakterét Simon Helberg formálta meg, akinek szintén az Agymenők hozta el a várva várt sikert, habár már azelőtt is voltak kisebb szerepei. Bár ismertséget igen, nagy lehetőségeket egyelőre nem hozott számára a sorozat.

Simon HelbergForrás: Seth Poppel/Yearbook Library, The Big Bang Theory/CBS


Melissa Ivy Rauch, vagyis Bernadette Rostenkowski-WolowitzMelissa elsőként a 3. évadban tűnt fel a sorozatban, és csak a negyedik évadtól vált állandó szereplővé. Az alacsony termetű mikrobiológus karaktere Melissa első színészi sikere, ugyan nem a legelső szerepe.

Melissa Ivy RauchForrás: Instagram/themelissarauch, The Big Bang Theory/CBS


Kunal Nayyar, vagyis Rajesh Koothrappali Az indai származású angol színész karrierje reklámokkal kezdődött, valamint a színpadon, de igazán az Agymenőkkel indult be. Ügynöke biztatására részt vett a szereplőválogatáson, amely sikerrel zárult: megkapta a nőkkel beszélni képtelen asztrofizikus szerepét.

Kunal NayyarForrás: Instagram/kunalkarmanayyar, The Big Bang Theory/CBS