Michael Jacksont folyton gyerekek vették körül, orvosa pedig azt állítja, hogy figyelmeztette az énekest arra, egészségtelen a viszonya a fiatalokkal. 

Michael Jackson egykori orvosa, dr. Neil Ratner sokáig kezelte a sztárt, és most arról is vallott, mennyit tudott az énekes gyerekekhez fűződő viszonyáról. A sztár áldozatai ugyanis egy nemrég megjelent dokumentumfilmben, a Leaving Neverlandben vallottak arról, mik történtek a zárt ajtók mögött.
Dr. Neil Ratner pedig azt állítja, ő figyelmeztette Jacksont: egészségtelen a gyerekekkel való kapcsolata, és felszólította arra, hogy hagyja abba.

Michael Jackson egykori orvosa nyilatkozottForrás: Getty Images/Vince Bucci

A doktor azonban leszögezi, nem gyanította, hogy az énekes molesztálja a kisfiúkat, egyszerűen problémásnak tartotta, hogy folyton a gyerekek társaságát keresi. Jobban kedvelte volna a gyerekeket a felnőtteknél? Valószínűleg. De higgyenek nekem, ha gyanítottam, vagy láttam volna... Nem bocsátottam volna meg. Orvosként az a dolgom, hogy az ilyesmit megakadályozzam” – mondta az orvos. Dr. Ratner szerint Jackson egy örök gyerek volt, és soha nem akart felnőni. Ezzel a problémával is szembesítették a sztárt, de nem akart vele foglalkozni – írja a Mirror