Michael Jackson két új áldozata állt elő: azt állítják, zaklatta őket a pop királya

Forrás: Getty Images -
dokumentumfilm Michael Jackson metoo áldozat zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dokumentumfilmben vall Michael Jackson két újabb áldozata az állítólagos zaklatásról. A Leaving Neverland című filmet a Sundance fesztiválon mutatják be.

Michael Jackson zaklatási botránya újra előkerült, két új áldozat vall arról egy dokumentumfilmben, hogy gyermekként molesztálta őket a világsztár. A két férfi azt állítja, hogy 7 és 10 évesek voltak, amikor az énekes zaklatta őket. Az énekes családi barátként került közel a fiúkhoz, az áldozatok állítása szerint azért alakított ki kapcsolatot a sztár a szüleikkel, hogy azok ne gyanakodjanak. Hírnevét használta fel arra, hogy közel kerüljön hozzájuk.

Michael Jacksont ismét szexuális zaklatással vádolják Forrás: Getty Images

Michael Jackson képviselői elutasítják az újabb vádakat. A dokumentumfilmet – amelynek a Leaving Neverland címet adták az énekes birtoka után – a Sundance filmfesztiválon mutatják majd be, de látható lesz a Channel 4 nevű csatornán is – írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.