Hódi Pamela élvezte a smink nélküli létet az Ázsia Expresszben

Hódi Pamela Ázsia Expressz műszempilla műköröm smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazatértek az ismert emberek az Ázsia Expressz második évadának forgatásáról. Hódi Pamelát általában gyönyörű sminkben és frizurával láthatták eddig a rajongói, ám a műsorban levetkőzte ezeket a külsőségeket. Elmesélte, milyen élmény volt ez neki. 

"Szerintem az emberek meg sem fognak ismerni a tévében, mert egészen más arcomat mutattam meg. De egyáltalán nem zavart, hogy nincs állandóan smink az arcomon, hogy nincs műkörmöm, műszempillám, sőt az utóbbi nélkül kifejezetten jól éreztem magam" – mesélte a Borsnak Hódi Pamela, akit a nézők az Ázsia Expressz című vetélkedőben ismerhetnek meg új oldaláról. A modell és üzletasszony elárulta, hogy bár a körmeit ezután is megcsináltatja majd, élvezte a természetességet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hosszú volt az út hazáig, ez szerintem látszik is rajtam @azsiaexpressztv2

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

"Az arcomnak nagyon jót tett a sminknélküliség, persze a munkámnak is elengedhetetlen velejárója a smink, így biztosan nem válok meg tőle végleg" – mesélte Hódi Pamela.

Azt is tudni lehet, hogy nemcsak ez lesz újdonság vele kapcsolatban. Számtalanszor elérzékenyült a kamerák előtt, de dühkitörései is akadtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.