Hazatértek az ismert emberek az Ázsia Expressz második évadának forgatásáról. Hódi Pamelát általában gyönyörű sminkben és frizurával láthatták eddig a rajongói, ám a műsorban levetkőzte ezeket a külsőségeket. Elmesélte, milyen élmény volt ez neki. 

"Szerintem az emberek meg sem fognak ismerni a tévében, mert egészen más arcomat mutattam meg. De egyáltalán nem zavart, hogy nincs állandóan smink az arcomon, hogy nincs műkörmöm, műszempillám, sőt az utóbbi nélkül kifejezetten jól éreztem magam" – mesélte a Borsnak Hódi Pamela, akit a nézők az Ázsia Expressz című vetélkedőben ismerhetnek meg új oldaláról. A modell és üzletasszony elárulta, hogy bár a körmeit ezután is megcsináltatja majd, élvezte a természetességet. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hosszú volt az út hazáig, ez szerintem látszik is rajtam @azsiaexpressztv2

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

"Az arcomnak nagyon jót tett a sminknélküliség, persze a munkámnak is elengedhetetlen velejárója a smink, így biztosan nem válok meg tőle végleg" – mesélte Hódi Pamela. 

Azt is tudni lehet, hogy nemcsak ez lesz újdonság vele kapcsolatban. Számtalanszor elérzékenyült a kamerák előtt, de dühkitörései is akadtak.