Hódi Pamela élvezte a smink nélküli létet az Ázsia Expresszben

Hódi Pamela Ázsia Expressz műszempilla műköröm smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazatértek az ismert emberek az Ázsia Expressz második évadának forgatásáról. Hódi Pamelát általában gyönyörű sminkben és frizurával láthatták eddig a rajongói, ám a műsorban levetkőzte ezeket a külsőségeket. Elmesélte, milyen élmény volt ez neki. 

"Szerintem az emberek meg sem fognak ismerni a tévében, mert egészen más arcomat mutattam meg. De egyáltalán nem zavart, hogy nincs állandóan smink az arcomon, hogy nincs műkörmöm, műszempillám, sőt az utóbbi nélkül kifejezetten jól éreztem magam" – mesélte a Borsnak Hódi Pamela, akit a nézők az Ázsia Expressz című vetélkedőben ismerhetnek meg új oldaláról. A modell és üzletasszony elárulta, hogy bár a körmeit ezután is megcsináltatja majd, élvezte a természetességet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hosszú volt az út hazáig, ez szerintem látszik is rajtam @azsiaexpressztv2

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

"Az arcomnak nagyon jót tett a sminknélküliség, persze a munkámnak is elengedhetetlen velejárója a smink, így biztosan nem válok meg tőle végleg" – mesélte Hódi Pamela.

Azt is tudni lehet, hogy nemcsak ez lesz újdonság vele kapcsolatban. Számtalanszor elérzékenyült a kamerák előtt, de dühkitörései is akadtak.

Ariana Grandét beperelte egy lesifotós: a sztár engedély nélkül posztolta a róla készült képethttp://www.life.hu/sztarok/20190515-ariana-grandet-beperelte-egy-lesifotos-a-sztar-engedely-nelkul-posztolta-a-rola-keszult-kepet.htmlAriana Grande nagy bajba került néhány fotó miatt, amit az Instagram-oldalán osztott meg. TV + Sztárok--Tóth Andi anyagi gondokkal küzd, ráadásul a kapcsolata sem stabilhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-toth-andi-anyagi-gondokkal-kuzd-raadasul-a-kapcsolata-sem-stabil.htmlTóth Andi élete nehéz időszakában van: anyagi gondokkal küzd, ráadásul a kapcsolata sem annyira stabil, mint kellene. TV + SztárokOrigoOláh Gergő elárulta, mit tesznek azért, hogy jól működjön a házasságukhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-olah-gergo-elarulta-mit-tesznek-azert-hogy-jol-mukodjon-a-hazassaguk.htmlOláh Gergő élete a pörgésről szól, de olykor le kell csendesedni: ez szükséges ahhoz, hogy jól működjön a házassága. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKigyúrta magát Pumped Gabo exe, Sebestyén Ági: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-kigyurta-magat-pumped-gabo-exe-sebestyen-agi-foto.htmlSebestyén Ágit Pumped Gabo barátnőjeként ismerhette meg az ország egy reality műsorban. A szexi szőke lány bevállalós fotóiért rajonganak a férfiak. Ezúttal sem volt ez másképp. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin szexi fekete fürdőruhában videószelfizett: micsoda testhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-gaspar-evelin-szexi-fekete-furdoruhaban-videoszelfizett-micsoda-test.htmlGáspár Evelin méltán lehet büszke alakjára, ugyanis az elmúlt években óriási változásokon esett át. Az egykor duci kislányból bombanővé vált. Ismét megmutatta, hogy a kemény edzés eredményes.TV + SztárokOrigoGyönyörű nőbe szerelmes James Middletonhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-gyonyoru-nobe-szerelmes-james-middleton.htmlAz Instagramon is felvállalta új párját James Middleton. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.