Tóth Andi élete nehéz időszakában van: anyagi gondokkal küzd, ráadásul a kapcsolata sem annyira stabil, mint kellene. 

Tóth Andi már 5 éve Magyarországon él, és azóta próbál megállni a saját lábán, de sajnos az utóbbi időben ez egyre nehezebben megy. A helyzet odáig fajult, hogy fel kellett adnia önálló albérletét, és a barátjához, Szabó Ádámhoz költözött.

Tóth Andinak anyagi gondjai vannakForrás: Tóth Andi/Instagram

Az emberek azt gondolják, hogy miután nyertem, dőlt a lé, pedig ez nagyon nem így van. Rengetegen vagyunk ebben a szakmában, és sajnos nem mindenkinek jut elég munka" – mondta a Borsnak Andi, aki a karrierjét elvileg segítő embereket is hibáztatja a kialakult helyzetért. „Nemhogy segítettek, az utolsó bőrt is lehúzták rólam, és megloptak" – árulta el. Nem véletlenül változtatott már többször azon a csapaton, amellyel együtt dolgozik. „Amikor rájön, hogy a legtöbb a fizetése nyolcvan százalékát lenyúlja, és ott tart, hogy se munkája, se pénze, hogy az albérletét fizesse, akkor lépnie kell" – mondta.

Tóth Andi és Szabó Ádám kényszerből költöztek összeForrás: Tóth Andi - Andee

Természetesen a barátja már a kapcsolatuk elején felajánlotta, hogy költözzenek össze, de Andi a végsőkig húzta a döntést. Végül 5 hónap után belátta, hogy nincs más megoldás, de szeretne ezen változtatni, hiszen fontos számára az önállóság.

"Tulajdonképpen azelőtt is együtt laktunk, csak akkor Ádám időzött nálam, de odáig jutottam, hogy nem tudtam eltartani magam. Mindig külön borítékokba tettem a fizetnivalókat – kaja, macska, albérlet –, de a borítékok egyre hiányosabbak voltak. Rettentően zavar, hogy ez nem az én döntésem volt, hanem a szükség szülte. Úgyhogy legfőbb célom megerősödni, befutni és elérni, hogy anyagilag a párom nélkül is megálljam a helyem. Ez adná vissza a lelki békémet" – mondta Andi. Ráadásul a kapcsolatukkal sincs minden rendben. 

Van itt mindenféle kisebb és nagyobb baj is, a féltékenységtől a figyelmetlenségig.  Ádám először még nagyon értékelte, hogy házias vagyok, mára viszont odáig fajult a helyzet, hogy ez a dolgom. Meg persze van féltékenység is, amit részéről nem is értek, hiszen kettőnk közül ő a flörtölős. Persze, tudom, hogy sosem csalna meg, de ebből is adódtak vitáink. De bármi történjék, mindketten azt valljuk: ha elromlik a mosógép, nem újat kell venni, hanem a régit megjavítani" – árulta el.