Egy spanyol pizzéria egy komplett angol reggelit tett az egyik pizzára

pizzéria másnaposság Spanyolország angol reggeli pizza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igencsak furcsa ötlettel állt elő egy spanyolországi pizzéria. Egy komplett angol reggelit tettek az egyik pizzájuk tetejére.

A másnapos brit vendégeket célozza meg új ételével a spanyolországi Benidorm egyik pizzériája. Egy komplett angol reggelit tettek az egyik pizzájuk tetejére – írja a The Sun.

Láthatjuk a babot, a kis kolbászokat, a gombát és mindent, ami egy klasszikus angol reggelihez kell. Első ránézésre nem valami étvágygerjesztő, de lehet, hogy a másnapos gyomornak tényleg jót tesz a kalóriadús étek.

Angol reggelivel felturbózott pizza – igazi kalóriabomba Forrás: Facebook/Good Times Bar and Grill
Rekordméretű pontyot fogtak a Balatonnál - fotóhttp://www.life.hu/news/20190528-rekordmeretu-pontyot-fogtak-a-balatonnal-foto.htmlHatalmas ponty akadt egy horgász horgára a Balatonnál a minap. Rekordot döntöttek vele. News--Egészséges újszülött kislányt hagytak a miskolci kórház bejáratánálhttp://www.life.hu/news/20190528-egeszseges-ujszulott-kislanyt-hagytak-a-miskolci-korhaz-bejaratanal.htmlA miskolci kórház babamentő inkubátorában egy egészséges újszülött kislányt helyeztek el. NewsThinkstockÁllítják, Aladdin élő személy lehetetthttp://www.life.hu/news/20190528-allitjak-aladdin-elo-szemely-lehetett.htmlSzakértők azt állítják, hogy Aladdin élő személy lehetett. NewsOrigo77 éve áram és víz nélkül él Margaret Gallagher, és ezen senki kedvéért nem változtatnahttp://www.life.hu/news/20190528-77-eve-aram-es-viz-nelkul-el-margaret-gallagher-es-senki-kedveert-nem-valtoztatna.htmlMindenféle kényelem nélkül, de határtalanul boldogan éli az életét Margaret Gallagher: senki kedvéért nem változtatna. NewsOrigoA Duna a legszennyezettebb folyó Európábanhttp://www.life.hu/news/20190528-a-duna-a-legszennyezettebb-folyo-europaban.htmlEurópában a Duna a legszennyezettebb folyó – derült ki egy friss kutatásból. NewsOrigoOrszágszerte heves zivatarokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálathttp://www.life.hu/news/20190528-orszagszerte-heves-zivatarokra-figyelmeztet-a-meteorologiai-szolgalat.htmlA várható heves zivatarok veszélye miatt az egész országban első- és másodfokú figyelmeztetéseket adott ki keddre az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.