Lagzi Lajcsi nyilatkozott múlt heti rosszullétéről és elárulta azt is, már megírta a végrendeletét.

Mint arról már beszámoltunk, múlt heti tárgyalása előtt rosszul lett Galambos Lajos. A zenész túl van a kontrollvizsgálaton, de még mindig nem lehet tudni, pontosan mi a baja. A vesztegetéssel és közüzemi csalással vádolt Lajcsi a mosdóban ájult el, és mivel magas volt a vérnyomása, valamint a fejét is beütötte, kórházba vitték.

A mentőorvos azt mondta, nagy szerencse, hogy az elmúlt időszakban megszabadultam harminc kilótól, mert ez a roham a korábbi súlyommal és vérnyomásommal végzetes lehetett volna. (...) Vigyáznom kell magamra, dolgom van még az életben a gyerekeimmel. Büszke vagyok mindarra, amit elértem, ezért is harcolok... Rájöttem, sürgősen meg kell változtatnom a perhez való hozzáállásomat. Ennek az ügynek a rabja lettem, ezzel kelek, és ezzel fekszem, felőrölnek a részletei” – nyilatkozta a Story magazinnak.

Lajcsi hozzátette, korábban megírta a végrendeletét, mert úgy véli, jobb, ha felkészül a legrosszabbra.

Mindent elrendeztem, ha bekövetkezne a legrosszabb, hisz mindenki készül a halálra. Ötvennyolc évesen tisztában vagyok vele, hogy senki sem élhet örökké. Van egy életbiztosításom is, elég komoly, nagy összegű.”