Galambos Lajos Lagzi Lajcsi rosszullét végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi nyilatkozott múlt heti rosszullétéről és elárulta azt is, már megírta a végrendeletét.

Mint arról már beszámoltunk, múlt heti tárgyalása előtt rosszul lett Galambos Lajos. A zenész túl van a kontrollvizsgálaton, de még mindig nem lehet tudni, pontosan mi a baja. A vesztegetéssel és közüzemi csalással vádolt Lajcsi a mosdóban ájult el, és mivel magas volt a vérnyomása, valamint a fejét is beütötte, kórházba vitték.

A mentőorvos azt mondta, nagy szerencse, hogy az elmúlt időszakban megszabadultam harminc kilótól, mert ez a roham a korábbi súlyommal és vérnyomásommal végzetes lehetett volna. (...) Vigyáznom kell magamra, dolgom van még az életben a gyerekeimmel. Büszke vagyok mindarra, amit elértem, ezért is harcolok... Rájöttem, sürgősen meg kell változtatnom a perhez való hozzáállásomat. Ennek az ügynek a rabja lettem, ezzel kelek, és ezzel fekszem, felőrölnek a részletei” – nyilatkozta a Story magazinnak.

Lajcsi hozzátette, korábban megírta a végrendeletét, mert úgy véli, jobb, ha felkészül a legrosszabbra.

Mindent elrendeztem, ha bekövetkezne a legrosszabb, hisz mindenki készül a halálra. Ötvennyolc évesen tisztában vagyok vele, hogy senki sem élhet örökké. Van egy életbiztosításom is, elég komoly, nagy összegű.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.