Huszonöt embert vádolnak bűnszervezetben elkövetett embercsempészéssel, köztük van az énekesnő, Hien édesapja, édesanyja és féltestvére is. Most újabb fordulat állt be az ügyben.

Hien édesapja, a Tony becenévre hallgató Nguyen Tuan Anh, az énekesnő édesanyja és féltestvére is vádlott abban a bűnszervezetben elkövetett embercsempészési ügyben, amellyel 25 ember vádolnak. Hien apját elsőrendű vádlottként 5 év, anyját 1 év, féltestvérét pedig 2 év 6 hónap letöltendő börtönre ítélték. 

Hien apjának új ügyvédre volt szükségeForrás: Hien / Instagram

A Blikk információi szerint szerdán folytatódott volna az ügy, de az évek óta szökésben lévő Tonynak új ügyvédre van szüksége. „Érdekellentét állt fenn, a szintén általam képviselt ötödrendű vádlott tagadja a bűnösségét, míg az elsőrendű, Tony kedden e-mailben eljuttatott hozzám egy újabb vallomást, amelyben részben beismerte a tettét” – mondta dr. Surdi Miklós, aki a megbízását Vietnámban kapta meg.

A tárgyaláson jelezte a bíróságnak, hogy vannak elérhetőségei az Interpol által körözött férfihoz. A többi vádlott között felzúdulást váltott ki a fordulat, hiszen a tíz éve folyó ügy így még hónapokat csúszhat.