Balázs Andi egy jó negyvenes csajnak tartja magát

diéta színésznő Balázs Andrea fogyás önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Andrea színésznő teljes mértékben ki van békülve önmagával, imádja a finom falatokat és a testét is. Erről most részletesen is mesélt. 

"Nem egy börtön az én testem, ez egy jó hely" – nevetett Balázs Andrea színésznő, aki reggelit készített a Mokkában. Tavaly 15 kilótól szabadult meg, mint mondta: nem harcol a kilók vagy épp a ráncok ellen.

"Szerintem egy stramm, jó negyvenes csaj vagyok" – mondta Balázs Andrea. Tavaly egy szerep kedvéért fogyott. Azt is elárulta, a színházban már kezdtek aggódni, hogy a diétázás tartós marad. Ám emiatt nem kell aggódni, a színésznő remekül érzi magát a bőrében.

Nem szerették Meghan hercegnét Harry herceg barátaihttp://www.life.hu/sztarok/20190603-nem-szerettek-meghan-hercegnet-harry-herceg-baratai.htmlHarry and Meghan Plus One címmel forgat filmet a CBS csatorna, melyben arról is szó esik, hogy Meghan hercegnét nem fogadták kitörő lelkesedéssel Harry herceg barátai. TV + Sztárok--Melltartó nélkül fotózták a Jóban Rosszban sztárjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190603-melltarto-nelkul-fotoztak-a-joban-rosszban-sztarjat.htmlSzokatlanul szexi fotót posztolt magáról Végh Judit színésznő. TV + Sztárok--Neymart nemi erőszakkal vádolják, most reagálthttp://www.life.hu/sztarok/20190603-neymart-nemi-eroszakkal-vadoljak-most-reagalt.htmlA brazil focistát, Neymart nemi erőszakkal vádolja egy nő. A klasszis most közösségi oldalán reagált a történtekre. TV + Sztárok--Emily Ratajkowski bizarr fotót posztolt, furcsának tűnik a lábahttp://www.life.hu/sztarok/20190603-emily-ratajkowski-bizarr-fotot-posztolt-furcsanak-tunik-a-laba.htmlMilliók rajonganak Emily Ratajkowski modellért, akit sokan a világ legszebb mellű nőjeként tartanak számon. Most elég bizarr képet posztolt, amelyen a lába meglehetősen zavarba ejtő. TV + SztárokOrigoHorányi Juli az első csókjáról és más intim dolgokról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190603-horanyi-juli-az-elso-csokjarol-es-mas-intim-dolgokrol-meselt.htmlElárulta, szerinte mi a legdögösebb gyümölcs, de az első csókjáról is mesélt Horányi Juli énekesnő. Intim részletek derültek ki. TV + Sztárok--Jolly szerint Suzy a saját gyereküket is ellene hangoljahttp://www.life.hu/sztarok/20190603-jolly-szerint-suzy-a-sajat-gyerekuket-is-ellene-hangolja.htmlNéhány hónapja költözött külön egymástól a mulatós világ sztárpárja, Suzy és Jolly. Az énekesek megerősítették a hírt, válni készülnek. Jolly újabb részleteket árult el magánéletükről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.