Meghan hercegné rendkívül fáradtnak tűnt a hétvégén, kiderült, miért

fáradtság Meghan hercegné család gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet királynő hivatalos születésnapját ünnepelte a királyi család és egész Anglia. A szülés óta itt jelent meg először Meghan hercegné. A rajongók szerint borzalmasan festett, most az is kiderült, hogy miért. 

A rajongók szerint borzalmasan festett Meghan hercegné, aki most először jelent meg nyilvánosan a szülés óta. Számos kommentelő azt írta, hogy úgy nézett ki, mintha akkor ébredt vagy éppen sírt volna. A királyi család egyébként II. Erzsébet királynő hivatalos születésnapját ünnepelte, de Fülöp hercegnek is most volt a 98. születésnapja.

Az Express cikke szerint Sussex hercegnéje azért tűnhetett fáradtnak, mert éjszakánként ő kel fel a kis Archie-hoz. Édesanyja, Doria Ragland ugyanis már visszautazott Amerikába, dadus segítségét pedig egyelőre nem veszik igénybe.

A rajongók szerint Meghan hercegné nem tündökölt úgy, mint szokott Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.