Időjárás: Németh Lajos szerint fokozódik a kánikula

Fotó: Talán Csaba -
Németh Lajos kánikula időjárás Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos elárulta, hétvégén még a mostaninál is melegebb lesz.

Németh Lajos Szebeni István társaságában egy mintás fürdőnadrágban jelentkezett be Egerszalókról a TV2 műsorában. A meteorológus elárulta, hétvégére tovább melegszik a levegő, és szinte biztos, hogy megdől a napi melegrekord.

A hőség, a forróság fokozódik, a hét második felében további melegedésre számíthatunk, annyira, hogy szombaton és vasárnap nagy biztonsággal mondhatom, hogy napi melegrekordot fogunk dönteni. Lesznek olyan helyek az országban, ahol 36-37 fok lesz a legmagasabb hőmérséklet. Ezen a hétvégén egyértelműen forró napjaink lesznek. (...) A természetes vizeink hőmérséklete is emelkedik, a Balaton vize a sekélyebb részeken 23–24 fokos lehet, a Velencei-tó pedig 25–26 fokos.”

Verekedett a Teréz körúti robbantó a börtönben: zárkatársát hagyta helybenhttp://www.life.hu/news/20190613-verekedett-a-terez-koruti-robbanto-a-bortonben-zarkatarsat-hagyta-helyben.htmlZárkatársát verte össze a Teréz körúti robbantó: ezért hagyta őt helyben. NewsFotó: Mudra László - OrigoDunai hajóbaleset: befizette az óvadékot az ukrán hajóskapitányhttp://www.life.hu/news/20190613-dunai-hajobaleset-befizette-az-ovadekot-az-ukran-hajoskapitany.htmlBefizette az óvadékot a dunai hajóbaleset okozásával gyanúsított férfi – tájékoztatta a Fővárosi Törvényszék csütörtökön az MTI-t. News--VV Fanni feltételezett gyilkosát, B. Lászlót kiengedték az előzetesbőlhttp://www.life.hu/news/20190613-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosat-b-laszlot-kiengedtek-az-elozetesbol.htmlVV Fanni feltételezett gyilkosát, vagyis B. Lászlót kiengedték az előzetesből: házi őrizetbe kerül. News--Dunai hajóbaleset: ruhájáról azonosították a Hableány kapitányáthttp://www.life.hu/news/20190613-dunai-hajobaleset-ruhajarol-azonositottak-a-hableany-kapitanyat.htmlA Hableány kapitányát és matrózát is családtagok azonosították. A hatóságok mindent megtettek azért, hogy elkerüljék az ezzel járó súlyos traumát. NewsOrigoIdőjárás: a szakember elárulta, miért probléma, hogy hirtelen jött a hőséghttp://www.life.hu/news/20190613-idojaras-a-szakember-elarulta-miert-problema-hogy-hirtelen-jott-a-hoseg.htmlProbléma, hogy hirtelen jött a hőhullám, mert a szervezet nehezebben alkalmazkodik hozzá – mondta Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában. NewsFotó: Hirling Bálint - OrigoDunai hajóbaleset: nem került elő újabb holttest a Hableánybólhttp://www.life.hu/news/20190613-dunai-hajobaleset-nem-kerult-elo-ujabb-holttest-a-hableanybol.htmlBefejezték a Dunából kedden kiemelt Hableány sétahajó szemléjét, amelynek során újabb holttest nem került elő – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon szerda éjszaka. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.