Bikiniben élvezi a napsütést Lola

szexi napsütés bikini Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendszeresen oszt meg magáról képeket a közösségi oldalán Lola, az énekesnő. Most megmutatta, hogy már ő is élvezi a nyarat és a napsütést. 

Kiélvezte a hétfőt Lola, az énekesnő. A mindig visszafogottan elegáns, mégis vagány Lola most egy igencsak szexi képet mutatott a rajongóinak.

Bikiniben, a medence vizén lebegve élvezi a napsütést és azt, hogy végre beköszöntött az igazi nyári idő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#hétfő

L O L A (@lolamusicofficial) által megosztott bejegyzés,

Anyaszült meztelenül szelfizett Pumped Gabohttp://www.life.hu/sztarok/20190614-anyaszult-meztelenul-szelfizett-pumped-gabo.htmlPumped Gabo pucéran fotózkodott a tükör előtt. TV + Sztárok--Bochkor Gábor cáfolta, hogy újra összeáll Boros Lajossalhttp://www.life.hu/sztarok/20190614-bochkor-gabor-cafolta-hogy-ujra-osszeall-boros-lajossal.htmlBochkor Gábor cáfolta azokat a pletykákat, miszerint a jövőben újra együtt rádiózik Boros Lajossal. TV + SztárokOrigoGombos Edina és családja Magyarországon vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20190614-gombos-edina-es-csaladja-magyarorszagon-vannak.htmlGombos Edina családjával együtt Amerikában él jelenleg, de a hét elején hazajöttek. TV + Sztárok--Újra sztriptízshow-kat vállal VV Renihttp://www.life.hu/sztarok/20190614-ujra-sztriptizshowkat-vallal-vv-reni-valovilag-tancos.htmlVV Reni a ValóVilág kamerái előtt többször elmondta, hogy nem szeretne visszatérni a sztriptíztánchoz. Úgy tűnik, kénytelen volt: létrehozott egy Instagram-fiókot, amelyen részletezi, hogy milyen munkákat vállal. TV + SztárokOrigoPolgár Tünde fiát azzal vádolták meg, hogy teherbe ejtett egy lánythttp://www.life.hu/sztarok/20190613-polgar-tunde-fiat-azzal-vadoltak-meg-hogy-teherbe-ejtett-egy-lanyt.htmlInfluenszerként is tevékenykedik a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Polgár Tünde fia, a 17 éves Dániel. Egy kommentelő most durva vádakkal illette. TV + Sztárok--Egy ismerős kitálalt Bradley Cooper és Lady Gaga kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190613-egy-ismeros-kitalalt-bradley-cooper-es-lady-gaga-kapcsolatarol.htmlKiderült, hogy valóban nagyon szoros a kapcsolat Bradley Cooper és Lady Gaga között. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.