Pachmann Péter harmadik házassága futott zátonyra tavaly, és habár azóta csaknem egy év eltelt, a műsorvezető még nem érzi késznek magát egy új kapcsolatra.

Pachmann Péter harmadik házassága is véget ért, tavaly augusztusban derült ki, hogy hiába próbálkoztak, nem sikerült megmenteni a kapcsolatukat. Hiába telt már el lassan egy év azóta, a műsorvezető még most sem érzi késznek magát egy új szerelemre. Úgy érzi, előbb magával van dolga, és persze a gyermekeivel.

Pachmann Péter még nem áll készen egy új kapcsolatraFotó: Adrián Zoltán - Origo

„Nincs új szerelem az életemben, de nem is baj, most annak van itt az ideje, hogy magammal, illetve a gyermekeimmel legyek – mondta a Blikknek Péter. – Úgy gondolom, hogy egy hosszú kapcsolat után egy úgymond gyászidőszaknak kell következnie. Aztán azon túl kell lépni, ezalatt feldolgozni a történteket, és utána belevágni valami újba. Nálam még tart ez folyamat, ezért nem keresgélek. Most a gyermekeimmel próbálok minél több időt tölteni, a tévés munka mellett a kikapcsolódásra és a pihenésre is időt szakítok.  Újra kell töltődnöm, szeretnék tiszta lappal belevágni egy következő kapcsolatba, de ennek még nincs itt az ideje.  Nem hiszem, hogy túl sok értelme lenne most az ismerkedésnek. Szerintem, ha valakinek nincs rendben a lelke, rossz passzban van, akkor nem a megfelelő embert vonzza be. Nagy esély van rá, hogy egy szintén sebzett lelkűvel hozza össze a sors" – tette hozzá.