Bódi Sylvi elárulta, volt már egyéjszakás kalandja

Forrás: VIASAT3/Jason Reposar -
egyéjszakás kaland szex Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi elárulta, hogy volt már egyéjszakás kalandja, de alapvetően ő egy klasszikus nő, akit meg kell hódítani. 

Bódi Sylvi egyedülálló, de hiszi, hogy megtalálja még az igazit. Rengeteg hódolója van, de sokan félnek tőle, ami szerinte a szép nők átka. „De kérdem én: hol vannak azok, akik háborúba mentek, és csatákat nyertek? Az alfa hímek. Mert ők kellenek nekünk” – idézi a Bors Sylvi Szerelemcsütörtök című műsorban tett nyilatkozatát.

Bódi Sylvinek volt már egyéjszakás kalandja Forrás: VIASAT3/Jason Reposar

„Egyszer, valahol, valahogyan úgyis keresztezzük egymás útját. De hozzáteszem, nem vagyok könnyű préda, én klasszikus nő vagyok, akit meg kell hódítani. Jó, nem mondom, hogy nem volt még soha egyéjszakás kalandom, mert az istenek szigetén, ahol jött a hullám, és a naplementében ugrott a delfin, akkor jött a szerelem is, aztán másnap balra el, úgyhogy nem áltatom magam. De azt gondolom, hogy egy nő fejére akkor kerül fel a korona, amikor édesanyává válik, és nagyon remélem, hogy egyszer majd nekem is megadatik ez a csoda” – mondta Sylvi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.