Nyilvános helyen, ügyvédeik jelenlétében veszett össze LL Junior és gyermekei anyja

Forrás: Facebook -
LL Junior gyerekek veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
LL Junior és Hopp Csilla kapcsolata hosszú ideje véget ért. Junior már újranősült és boldog kedvesével. Exével azonban örökre összeköti őket a két kisfiuk, akik miatt kénytelenek találkozni..

Junior és Csilla ügyvédeik jelenlétében találkoztak egy kávézóban, ahol közös életüket érintő kérdésekben próbáltak dűlőre jutni. Így alakulhatott ki az a veszekedés, aminek szem-és fültanúja volt egy vendég.

"Bár nem értettem pontosan minden szót, nyilvánvalóan a gyerekeik láthatásáról folyt a vita, és Junior meglehetősen indulatosan érvelt a maga igaza mellett" -mesélte a Borsnak az informátor.

A lap megkereste az érintetteket is. Junior nem akarta elismerni, hogy valóban veszekedett exével.

Junior Forrás: Facebook

"Jogot tanultam sokáig, és az ügyvédek, akikkel láttak minket, a barátaink. A kávézó pedig Csillával szinte a törzshelyünk, itt szoktuk átadni a gyerkőcöket" - magyarázta a rapper.

Csilla azonban jóval közlékenyebb volt:

"Igen, leültünk beszélgetni az ügyvédeink jelenlétében. Nem tagadom, van néhány kérdés, amiben nem értünk egyet Lacival, de ezek üzleti ügyek. Mindkettőnknek a gyerekeink nyugalma a legfontosabb, és én nagyon bízom az intelligenciánkban, és hogy dűlőre jutunk. Laci nagyon szereti a gyerekeket, és ragaszkodik hozzájuk, de nem szeretném, ha beleszólna az életembe vagy akár a vállalkozásomba. Nyilván nem volt ez mindig ilyen könnyű, és volt, hogy nehezen tudtam érzelmeket kizárva gondolkodni, de egyszerűen tudni kell a másikat elengedni. Azt gondolom, ha egy kapcsolat nem működik, az két ember miatt nem működik. Nálunk is így volt. Sok volt a vita, és nem akartuk, hogy a gyerekeknek emiatt rossz legyen, ezért a különválás mellett döntöttünk. Laci pedig közben megismerte élete szerelmét, akit én elfogadok, és remélem, hogy Laci is így lesz ezzel, ha megtalálom a férfit, aki mellett leélném az életemet" - mesélte Junior exe, Csilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.