LL Junior és Hopp Csilla kapcsolata hosszú ideje véget ért. Junior már újranősült és boldog kedvesével. Exével azonban örökre összeköti őket a két kisfiuk, akik miatt kénytelenek találkozni..

Junior és Csilla ügyvédeik jelenlétében találkoztak egy kávézóban, ahol közös életüket érintő kérdésekben próbáltak dűlőre jutni. Így alakulhatott ki az a veszekedés, aminek szem-és fültanúja volt egy vendég.

"Bár nem értettem pontosan minden szót, nyilvánvalóan a gyerekeik láthatásáról folyt a vita, és Junior meglehetősen indulatosan érvelt a maga igaza mellett" -mesélte a Borsnak az informátor.

A lap megkereste az érintetteket is. Junior nem akarta elismerni, hogy valóban veszekedett exével.

JuniorForrás: Facebook

"Jogot tanultam sokáig, és az ügyvédek, akikkel láttak minket, a barátaink. A kávézó pedig Csillával szinte a törzshelyünk, itt szoktuk átadni a gyerkőcöket" - magyarázta a rapper.

Csilla azonban jóval közlékenyebb volt:

"Igen, leültünk beszélgetni az ügyvédeink jelenlétében. Nem tagadom, van néhány kérdés, amiben nem értünk egyet Lacival, de ezek üzleti ügyek. Mindkettőnknek a gyerekeink nyugalma a legfontosabb, és én nagyon bízom az intelligenciánkban, és hogy dűlőre jutunk. Laci nagyon szereti a gyerekeket, és ragaszkodik hozzájuk, de nem szeretném, ha beleszólna az életembe vagy akár a vállalkozásomba. Nyilván nem volt ez mindig ilyen könnyű, és volt, hogy nehezen tudtam érzelmeket kizárva gondolkodni, de egyszerűen tudni kell a másikat elengedni. Azt gondolom, ha egy kapcsolat nem működik, az két ember miatt nem működik. Nálunk is így volt. Sok volt a vita, és nem akartuk, hogy a gyerekeknek emiatt rossz legyen, ezért a különválás mellett döntöttünk. Laci pedig közben megismerte élete szerelmét, akit én elfogadok, és remélem, hogy Laci is így lesz ezzel, ha megtalálom a férfit, aki mellett leélném az életemet" - mesélte Junior exe, Csilla.