Időjárás: nyárias meleg lesz a hétvégén

kánikula időjárás Nyár előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, kellemes, nyárias meleg időnk lesz a hétvégén, bátran lehet strandolni.

A Köpönyeg előrejelzése szerint csütörtökig biztosan hőség lesz, majd hétvégére ennél valamivel elviselhetőbb, nyárias meleg lesz. Mint írják, kedden ragyogóan napos időre számíthatunk kevés gomolyfelhővel. Esetleg elvétve lehet zápor, zivatar a délutáni órákban. 31-32 °C körüli kánikula várható. Szerdán derült, igazi nyaralóidő lesz. Eső nem esik. Országos hőség valószínű 30-35 °C-os értékekkel.

Ez vár ránk a következő napokban Forrás: Köpönyeg

Csütörtökön eleinte marad a sok napsütés, majd délután magasra törnek a gomolyok, és főleg északon záporok, zivatarok is előfordulnak. Estétől megerősödik az északnyugati szél. 30-35 fok várható. Pénteken felfrissül az idő, élénk szélre van kilátás. 25 és 30 fok közé enyhül a hőség. Már csak egy-egy futó zápor fordulhat elő. Hétvégén sok napsütés várható, kicsi az esély a csapadékra. Kellemes meleg várható 24-30 °C közötti maximumokkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.