Mozgólépcsőn érte baleset Zana József színművészt, miután a szerkezet hirtelen megállt. Ganxsta Zolee édesapja lebucskázott a lépcsőn, és csúnyán megsérült: kártérítést követel. 

Ganxsta Zolee édesapját a mozgólépcsőn érte baleset, amikor egy bevásárlás után metróval próbált hazajutni. A szerkezet kétszer is megállt hirtelen, majd újraindult. A színművész nagyot esett, a járókelők segítették fel és csupa vér volt.

Zana József balesete után kártérítést követelForrás: TV2

Bevásároltam a Lehel piacon, majd úgy döntöttem, metróval megyek haza. Nagyon jókedvű voltam, álmomban sem gondoltam, hogy bármiféle baj ér majd. Az utazással nem is volt semmi gond, a Dózsa György úti megállónál leszálltam, majd következett a mozgólépcső. Rendesen kapaszkodtam, ám egyszer csak hatalmasat rándult az egész szerkezet, majd leállt. Hirtelen azt sem tudtam, mi történik velem, hátraestem, két lépcsőfokot repültem lefelé. Összevissza zúztam magam, esküszöm, halálközeli élményem volt. A járókelők segítettek feltápászkodnom. Leültettek egy kis székre, akkor láttam, hogy mindenem csurom vér, a ruháim pedig teljesen szétszakadtak” – számolt be a Blikknek a történtekről Zana József színművész, akit az eset után kórházba szállítottak. Szerencsére zúzódásokkal megúszta, de komoly fájdalmai vannak, ráadásul az esés miatt kiújult egy korábbi gerincproblémája. Ügyvédje közölte, kártérítést követelnek, hiszen több előadást is le kellett mondania a művésznek. „Teljesen egyértelmű, hogy a művész úr az üzemeltető hibájából szenvedett komoly balesetet, ami könnyen életveszélyessé is válhatott volna. A forgalombiztonsági osztályra már el is küldtem a kártérítési igényünket, amelyben egymillió forintot kérünk” – mondta dr. Lichy József.