Mádai Vivien megmutatta a hátán lévő tetoválását – fotó

fotó Mádai Vivien tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon egy hatalmas tetoválás díszíti Mádai Vivien hátát, vagy csak hennát csináltatott a gyönyörű műsorvezető?

Egy csodás napsárga kivágott ruhát viselt a Mokka reggeli műsorában Mádai Vivien, aki természetesen meg is mutatta a költeményt közösségi oldalán. A ruha mellett a tetoválása vonta el a figyelmünket, ugyanis Vivi hátán egy gyönyörű virágot véltünk felfedezni.

Vajon igazi tetoválást csináltatott a sztármami, vagy hennát festetett a napbarnította bőrére?

Mádai Vivien tetoválása Forrás: Origo
Szinetár Dóra alaposan odaégette az ételt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190702-szinetar-dora-alaposan-odaegette-az-etelt-foto.htmlBizony még egy gyakorlott háziasszonnyal is előfordul, hogy elrontja az ebédet. Szinetár Dóra is így járt: odaégette az ételt.TV + SztárokOrigoKoroknyai Virág, ex-szépségkirálynő ruha nélkül, ágyban szelfizett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190702-koroknyai-virag-exszepsegkiralyno-ruha-nelkul-agyban-szelfizett-foto.htmlKoroknyai Virág egyre szexibb. Ezúttal ágyból fotózta magát, feltehetően ruha nélkül.TV + SztárokOrigoSchobert Lara apró fekete bikiniben mutatta meg tökéletes alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190702-schobert-lara-apro-fekete-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat-foto.htmlSchobert Lara elképesztő alakjától mindenkinek leesik az álla.TV + SztárokOrigoÍgy éli mindennapjait a mémmé vált magyar férfi, Hide The Pain Harold, azaz Arató Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20190702-igy-eli-mindennapjait-a-memme-valt-magyar-ferfi-hide-the-pain-harold-azaz-arato-andras.htmlCsak kevesen tudják, hogy a kényszeredett mosolyú férfi, akiből az elmúlt évek legismertebb mémjei születtek, valójában magyar: Arató Andrásnak hívják. TV + Sztárok--Istenes Bencére szinte rá sem ismerni – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190702-istenes-bencere-szinte-ra-sem-ismerni.htmlLevágatta a haját Istenes Bence: szinte alig lehet ráismerni a műsorvezetőre. TV + Sztárok--Eva Longoria Budapestre érkezetthttp://www.life.hu/sztarok/20190701-eva-longoria-budapestre-erkezett.htmlEgymásnak adják a kilincset a világsztárok Budapesten. Jason Momoa és Arnold Schwarzenegger után most Eva Longoria is a magyar fővárosba érkezett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.