Valakinek szúrta a szemét Cinthya Dictator autója, ezt művelte vele

köpet Cinthya Dictator autó rongálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator utcán parkoló autója szúrt szemet valakinek, egy alkalommal leköpték, most pedig meg is rongálták a járművet. 

A Ripostnak panaszolta el Cinthya Dictator, hogy ismeretlen tettesek rendszeresen leköpik a kocsiját, nemrégiben pedig meg is rongálták az utcán parkoló járművet: lelopták az emblémáját.

„Húszezer forint egy embléma. Ellopták. Legutóbb egy big mac szendvicset nyomtak az ajtókilincs közé. Annyira fáj az emberi irigység” – mondta Cinthya Dictator a lapnak.

„Nem feltétlen gondolom azt, hogy ez a személyem ellen irányul. Egyszerűen zavarja az embereket, ha valakinek van valamije. Például nekem egy autóm” – folytatta a fotós. Hozzátette: nem az ölébe hullt az autó, megdolgozott érte. Reméli, hogy minél hamarabb véget érnek ezek a történések, jelenleg parkolóházat keres, ahová elhelyezheti a járművét.

Cinthya Dictatornak megrongálták az autóját Forrás: Cinthya Dictator / Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.