Elegáns budai szállodában lakik a Viking Sigyn ukrán kapitánya

Forrás: AFP/Str -
Viking Sigyn kapitány Dunai hajóbaleset Jurij C.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy elegáns budai szállodában lakik a Viking Sigyn ukrán kapitánya.

Miután letette a 15 milliós óvadékot, és kapott egy sztárügyvédet, egy budai szállodában lakik a Viking Sigyn ukrán kapitánya – írja a Blikk. A portál úgy értesült, az anyacég fizeti számára a szállást, ahol akár jövő márciusig is maradhat,ugyanis addig elhúzódhat a nyomozás.

Nyomkövető van rajta, ugyanakkor városon belül oda megy, ahova szeretne. Mint írják, hetente kétszer meg kell jelennie a nyomozóhatóságoknál.

A Viking Sigyn ukrán kapitánya egy budai szállodában lakik Forrás: AFP/Str

Közben egyre több olyan részlet derül ki a balesetről, amely a kapitány bűnösségét támasztja alá. Legutóbb például azt állították róla, hogy az oroszon és az ukránon kívül töri az idegen nyelveket, tehát nem is kaphatott volna nemzetközi hajózási engedélyt.

Medveczky Ilonának taxiban kellett átöltözniehttp://www.life.hu/sztarok/20190705-medveczky-ilonanak-taxiban-kellett-atoltoznie.htmlMedveczky Ilona karrierje csúcsán egyik fellépésről a másikra rohant. Elárulta, gyakran gyakorlatilag a taxiban kellett átöltöznie. TV + Sztárok--Rékasi Károly balesete után végre előleget kapott kártérítésébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-rekasi-karoly-balesete-utan-vegre-eloleget-kapott-karteritesebol.htmlRékasi Károly motorbalesete után most végre kapott némi előleget a biztosítótól, de a színész nem érzi úgy, hogy örülnie kellene. TV + Sztárok--Tóth Andit le akarta szúrni őrült rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20190705-toth-andit-le-akarta-szurni-orult-rajongoja.htmlTóth Andi vérfagyasztó történetet elevenített fel: egy őrült rajongója le akarta szúrni. TV + SztárokOrigoRobbie Williams azt mondja, kísértette őt egy énekesnő szellemehttp://www.life.hu/sztarok/20190704-robbie-williams-azt-mondja-kisertette-ot-egy-enekesno-szelleme.htmlNem először áll elő hátborzongató történettel Robbie Williams. Most például elárulta, hogy egy alkalommal egy kísértettel élt együtt, aki nem másnak volt a szelleme, mint a The Mamas and the Papas énekesének, Mama Cassnak. TV + Sztárok--Íme Fanni, az első magyar, aki részt vett a sellők világversenyénhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-ime-fanni-az-elso-magyar-aki-reszt-vett-a-sellok-vilagversenyen.htmlHallottál már a Miss Mermaid International versenyről? Íme Fanni, az első magyar lány, aki részt vett a sellők nemzetközi versenyén. Elmondta, milyen versenyszámokban kellett megmérettetnie magát. TV + Sztárok--Szinetár Dóra szelfit készített arról, hogyan szoptatja a kisfiát – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-szinetar-dora-szelfit-keszitett-arrol-hogyan-szoptatja-kisfiatfoto.htmlSzinetár Dóra teljes vállszélességgel kiáll a nyilvános szoptatás mellett. Meg is mutatta, ő hogyan táplálja a kisfiát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.