Marsi Anikó az elmúlt három hónap nehézségeiről beszélt

Forrás: TV2 -
TV2 interjú lábtörés combcsont Marsi Anikó nehézség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó, a TV2 Tények műsorvezetője márciusban törte el a combcsontját. Egy anyukának magyarázott hátrafelé, miközben nekiment egy villanyoszlopnak, és eltört a combcsontja. Anikó most már jól van, újra futni kezdett, de nagyon nehéz volt számára az elmúlt három hónap.

Marsi Anikó és Palik László családjában fontos szerepet játszik a sport. A műsorvezető és férje rendszeresen futnak, két fiuk vízilabdázik. Anikó mámoros örömet érzett, amikor a combcsonttörése után újra futócipőt húzhatott. Azt mondja, balesetének legnagyobb tanulsága, hogy ne kapkodjon. Nagyon rossz élményt okozott neki, hogy lábtörés miatt a legalapvetőbb dolgokra sem volt képes.

Marsi Anikó a gyerekeiért ment, amikor eltört a combcsontja Forrás: TV2

"Be kell vallanom, amikor az első fájdalmon túl voltam, egy ideig még egy kicsit élveztem is, hogy kiszolgálnak a családtagjaim. Nem én vagyok, aki ugrik, ha kell valami, nem én porszívóztam vagy mosogattam. Persze aztán nyomasztóvá vált a helyzet, hiszen egyrészt a lábadozás elején Laci még Dominikán volt az Exatlon forgatásán, így komolyabb szervezést igényelt minden. Másrészt rossz élményt okozott, hogy képtelen voltam megoldani a hétköznapi dolgokat, például még egy tányért sem tudtam elvinni az asztalig egyedül. Aztán egyszer csak elegem lett, és eldobtam a mankót. Szó szerint!" – mondta a csinos műsorvezető a Blikknek adott interjújában.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.