Két hét után mondott igent a lánykérésre Balázsovits Edit

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
házasság lánykérés Balázsovits Edit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jászai Mari-díjas színésznő, Balázsovits Edit 15 éve él boldog házasságban, pedig nem mindennapi, ahogy a frigy indult. A színésznő két hét után mondott igent a lánykérésre. 

Balázsovits Edit intuitív személyiségnek tartja magát, mindig hallgatott az ösztöneire. Akkor is, amikor örök hűséget fogadott fogorvos párjának, dr. Fürstner Józsefnek, "Dodónak".

Balázsovits Edit színésznő Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Számunkra mi sem volt egyértelműbb annál, hogy összekötjük az életünket Dodóval, pedig még csak nem is ismertük a másikat. Tudom, sokak számára ez teljességgel érthetetlen, de valahogy egyértelmű volt, hogy mi összetartozunk, még ha akkor nem is ismertük egymást. Legbelül éreztem, hogy jó embert választok, így még csak gondolkoznom sem kellett a válaszon. Különben is, számítottam arra, hogy előbb vagy utóbb, de inkább előbb megkéri a kezemet" – mesélte a Borsnak a színésznő, aki a gyermekvállalással sem várt túl sokat.

"Alig néhány hónap leforgása alatt összeházasodtunk, és mire észbe kaptunk, már úton volt a gyermekünk, Richárd. Igaz, megismerkedni, összecsiszolódni már házastársként, majd szülőkként kellett, de ez így volt jól. Semmit sem bántam, egy perccel sem halasztottam volna tovább ezeket a nagy eseményeket, mint ahogyan a férjem, Dodó sem. Az elmúlt tizenöt év úgyis minket és a szerelmüket igazolja, ami bár még számomra is hihetetlen, de ugyanúgy lángol, mint megismerkedésünkkor. Szó se róla: jól egymásra találtunk" – mondta mosolyogva Edit.

Kelemen Anna fehérneműben jelentette be, hogy felhagy a túl merész öltözködésselhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-kelemen-anna-felhagy-a-tul-meresz-villantos-stilussal.htmlKelemen Anna legutóbbi videója sokakat meglepett. Nem csak a videó tartalma miatt, de a logikai bukfencek is összezavarták a követőket. TV + Sztárok--Itt az utolsó felvétel az Irigy Hónaljmirigy elhunyt tagjáról, Ambrus Zoltánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-itt-az-utolso-felvetel-az-irigy-honaljmirigy-elhunyt-tagjarol-ambrus-zoltanrol.htmlVasárnap este tette közzé az Irigy Hónaljmirigy a szomorú hírt, hogy örökös tagjuk, Ambrus Zoltán elhunyt. A Blikk megtalálta az utolsó klippet, amiben Ambrus szerepelt. TV + Sztárok--Gáspár Bea azt mondja, nem botoxoltat, a zsír sokkal jobbhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-gaspar-bea-azt-mondja-nem-botoxoltat-a-zsir-sokkal-jobb.htmlÉrdekes szépségápolási tanácsot adott követőinek közösségi oldalán Gáspár Bea. Azt mondja, nem kell botox egy nő arcának, helyette jobb, ha egy kis zsírral párnázza ki. TV + Sztárok--Liptai Claudia és Tatár Csilla nevével és fotójával is visszaéltek a csalókhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-liptai-claudia-es-tatar-csilla-nevevel-es-fotojaval-is-visszaeltek-a-csalok.htmlHazai hírességek nevével éltek vissza csalók. Tatár Csilla vagy épp Liptai Claudia arcképével reklámoztak olyan tablettát, amely parádés fogyást ígér a fogyasztóknak. Eddig több ezer embert verhettek át. TV + Sztárok--Tatár Csilla és kisfia Dakota Fanninggel találkozott – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-tatar-csilla-es-kisfia-dakota-fanninggel-talalkozott-foto.htmlTatár Csilla egy itthoni ismert olasz étteremben futott össze az egyik világhírű kedvencével, azonnal fotózkodott is vele. TV + SztárokOrigoKaraoke produkcióval jutott tovább az America’s Got Talentben egy férfi – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190707-karaoke-produkcioval-jutott-tovabb-az-americas-got-talentben-egy-ferfivideo.htmlIlyet még nem látott az America's Got Talent zsűrije. Egy férfi karaoke produkcióval érkezett a válogatóra, és pusztán egyetlen szót énekelt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.