Egy hónappal ezelőtt szakított Alföldy Annával Hajdú Péter. A műsorvezető elárulta: exei közül csak Ábel Anitával ápol barátságot. Arra is kitért, hogy Annával SMS-ben szakított. 

„Egy kapcsolatot le kell tudni zárni. Nem gondolom azt, hogy ha valakivel együtt vagyok, majd szétválunk, utána jóbarátok leszünk. Bizonyos idő után talán igen. Én a volt barátnőim közül csak Ábel Anitával vagyok ilyen kapcsolatban” – mesélte Hajdú Péter a Story magazinnak. A műsorvezető egy hónappal ezelőtt szakított kedvesével, Alföldy Annával. 

„Annyit elárulok, hogy a legutóbbi kapcsolatommal SMS-ben szakítottunk, és azóta sem találkoztunk. Azt gondolom, bármennyire is érzik mindketten, hogy nem működik, nagyon rossz leülni egymással szemben, és megbeszélni, hogy legyen vége” – folytatta Hajdú, akinek napi telefonhasználatának már csupán 30 százalékát teszi ki a szóbeli beszélgetés, a többit üzenetben intézi. 

Hajdú Péter SMS-ben szakítottForrás: RTL Klub

„Pont ilyen kínos szituációban kellene leülnöm személyesen? Régebben azt mondták, hogy milyen paraszt, aki SMS-ben szakít, de ma már így kezdünk el ismerkedni is. SMS-sel indul, és úgy is végződik. Szerintem ez tök normális” – szögezte le a műsorvezető.

Arról is beszélt, hogy nem nehéz számára az ismerkedés. „Tök felesleges azt keresni, hogy mennyi szól annak, hogy ismert, tévés vagy tehetős vagyok. Én így vagyok egy csomag, és nekem kell tudni eldönteni, hgoy valóban engem szeret, vagy csak le akar húzni és villogni velem” – mondta Hajdú Péter.