Romániában felkapott egy asszonyt a tornádó

Románia időjárás asszony tornádó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tornádó volt Romániában: egy idős asszonyt fel is emelt.

Európa több országában is jellemző volt a szélsőséges időjárás az elmúlt hetekben. A romániai Bélkirálymezőn például tornádó pusztított hétvégén. A Blikk azt írja, a forgószél egy asszonyt fel is kapott, majd pár méterrel később földhöz vágott. Az idős nő végtagsérüléssel megúszta az esetet.

Az Arad melletti településen a viharban több ház és az iskola, valamint a rendőrség épülete is alaposan megrongálódott.

Curtis gyümölcstállal, ágyban várta kedvesét: intim fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-curtis-gyumolcstallal-agyban-varta-kedveset-intim-foto.htmlCurtis folyamatosan meglepetésekkel készül vánadós feleségének, aki hamarosan világrahozza első kisfiukat. TV + SztárokOrigoJennifer Lopez legújabb filmje nagyon szexire sikerült: rúdtáncolni is fog - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-jennifer-lopez-legujabb-filmje-nagyon-szexire-sikerult-rudtancolni-is-fog-video.htmlJennifer Lopez legújabb filmjét hamarosan láthatjuk a mozikban. A tailer alapján elképesztően szexi lesz. TV + SztárokOrigoLaky Zsuzsi férje, Dietz Gusztáv filmszerepet kapott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-laky-zsuzsi-ferje-dietz-gusztav-filmszerepet-kapott-video.htmlLaky Zsuzsi férje főszerepet kapott egy filmben. TV + Sztárok--Beyoncé kislányával készített videóklipet: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-beyonce-kislanyaval-keszitett-videoklipet-video.htmlBeyoncé kislányával forgatta legújabb videóklipjét.TV + Sztárok--Flipper Öcsi eltitkolt fiát keresi a család: megszólalt a férfi, akit családtagnak hittekhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-flipper-ocsi-eltitkolt-fiat-keresi-a-csalad-megszolalt-a-ferfi-akit-csaladtagnak-hittek.htmlFénykép alapján kereste a család Flipper Öcsi eltitkolt, Franciaországban élő fiát. Most megszólalt a férfi, akiről vélhetően a fotó készült. TV + Sztárok--Jáksó László megható szavai a Szomszédok atyjáról, Horváth Ádámrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-jakso-laszlo-meghato-szavai-a-szomszedok-atyjarol-horvath-adamrol.htmlHorváth Ádám rendezőt kedden temették el, sok barát kísérte utolsó útjára. Ott volt Jáksó László is, aki megható szavakkal emlékezett meg a Szomszédok atyjáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.