Hivatalos munkái helyett inkább babázással töltené az idejét Katalin hercegné

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson -
gyerekek család Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag nem igazán élvezi a hivatalos feladatait Katalin hercegné, ezért szeretne egy negyedik gyermeket szülni, hogy addig se kelljen dolgoznia.

Már eddig is sokat pletykáltak arról, hogy Katalin hercegné és Vilmos egy negyedik gyermeket is vállalhatnak, és most egy újabb értesülés is ezt támasztja alá.

A királyi család egyik szakértője, Phil Dampier a The Sunnak elmondta, az, hogy a gyermekeivel foglalkozhat a hercegné, egyben mentség arra, hogy elkerülje azokat a feladatokat, amiket egyébként el kellene végeznie. Mint mondja, Katalin nem igazán rajong azokért a teendőkért, amelyeket a királyi családtagoknak kell csinálniuk.

Alapvetően szívesen kommunikál az alattvalókkal, de szíve szerint inkább a gyermekeivel töltené az idejét, mint nyilvános bájolgással. Szerintem Vilmossal szeretnének még egy kislányt."

Katalin hercegné szeretne még egy gyereket Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson
Még mindig harcolnak egymással Czeizel Endre örököseihttp://www.life.hu/sztarok/20190725-meg-mindig-harcolnak-egymassal-czeizel-endre-orokosei.html2015 augusztusában halt meg Czeizel Endre, ám az örökségért folytatott harc még mindig nem zárult le az örökösök között. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huJenson Button apa letthttp://www.life.hu/sztarok/20190725-jenson-button-forma-1-apa-lett.htmlMegszületett Jenson Button és Brittny Ward kisfia. TV + Sztárok--Shane Tusup ősszel motivációs előadásokat tartana Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20190725-shane-tusup-osszel-motivacios-eloadasokat-tartana-budapesten.htmlShane Tusup rajongói kérésének eleget téve motivációs előadásokat tartana Budapesten. TV + Sztárok--Gáspár Evelin még a buli előtt detoxikáló infúziót kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20190725-gaspar-evelin-meg-a-buli-elott-detoxikalo-infuziot-kapott.htmlMeghökkentő dolgot osztott meg a közösségi oldalán Gáspár Evelin. Győzike lánya megmutatta a követőinek, hogy detoxikáló infúziót kapott. De nem egy görbe este után, hanem még előtte. TV + SztárokOrigoMajka adásban sértegette Tillát, de ezúttal talán túllőtt a célonhttp://www.life.hu/sztarok/20190725-majka-adasban-sertegette-tillat-de-ezuttal-talan-tullott-a-celon.htmlMajka ezúttal talán túllőtt a célon: poénkodásával megsérthette Tillát. TV + SztárokOrigoChanning Tatum zaklatója távoltartási végzést kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20190725-channing-tatum-zaklatoja-tavoltartasi-vegzest-kapott.htmlTíz napon át lakott illegálisan Channing Tatum házában egyik rajongója, amíg a színész nem volt otthon. A nő most távoltartási végzést kapott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.