A Katona József Színházban játszott Cseh Tamás, amikor Ungár Anikóval megismerkedett. A világhírű bűvész és a zeneszerző, színész ezután gyakran találkoztak. Cseh Tamás udvarolt neki. 

"Soha, semmi nem volt köztünk, még egy puszi sem, de jókat beszélgettünk" – kezdte a Borsnak Ungár Anikó, aki a Katona József Színházban ismerkedett meg Cseh Tamással. 

Ungár ugyanis nemcsak világhírű bűvész, hanem egy saját divatüzlete is volt akkoriban a Pilvax közben. Bűvészként többször hívták meg a színházba, hogy a varázslással, bűvészettel kapcsolatos jeleneteknél szakértőként segítsen. 

Ungár Anikónak Cseh Tamás udvaroltForrás: Facebook/Ungár Anikó

"Többször megfordultam a színházban, amikor Cseh Tamás is. Innen ismertük egymást. Ott volt a közelben az üzletem, egyszer csak kinyílt az ajtó, és egy kéz benyújtott egy hosszú szál vörös rózsát. Rendszeresen jött egy rózsával, és mindig volt hozzá egy-egy szép gondolata.  Mindegyikben benne volt, hogy itt vagyok neked. Nagyon édes volt! Kifürkészhetetlen, nyughatatlan, de mégis mély. Tulajdonképpen semmit sem akart, jókat kacagtunk, beszélgettünk, aztán elviharzott. Nyilván azt várta, hogy én nyitok. Egy héten egyszer-kétszer jött, aztán lassacskán elmaradt" – emélkezett vissza Ungár Anikó. 

Cseh Tamás mindig vörös rózsával érkezettForrás: Wikimedia Commons

Azt mondja, egy alkotóművésznek mindig kell valami katartikus élmény. "Ebben partner voltam, az egymásra nézésekből értettük egymást. Nem azért közelített, mert szépnek talált, hanem valahol egy hullámhosszon voltunk. Bátortalanul mondom, hiszen hol vagyok én az ő világához! De értettem, hogy ezek hangulatok, nem több" – fogalmazott Ungár. Hozzátette: egy szép szösszenet volt ez az életében.