Kocsis Tibor és testvérei között nagyon szoros a kapcsolat, ugyanis gyermekkorukban komoly traumán mentek keresztül, amit együtt vészeltek át: elvesztették az édesanyjukat.

Az énekes és testvérei között elképesztően szoros kötelék alakult ki, méghozzá azért, mert egy szörnyű tragédiát kellett együtt átvészelniük: gyerekként elvesztették az édesanyjukat.

Kocsis Tibor gyerekként vesztette el az édesanyjátFotó: Polyák Attila - Origo

A nővérem, Lilla tizenhat, én tizenhárom, a húgom, Liza pedig mindössze egyéves volt, amikor kiderült anyu betegsége. Onnantól kezdve két és fél éven át szinte állandóan kórházban volt Budapesten, nem hagyhatta el az épületet a kemoterápiák miatt. Ez idő alatt mi Lajosmizsén voltunk apával. A testvéreimmel nagyon fiatalon kerültünk bele egy felnőtteknek sem könnyen emészthető élethelyzetbe, és bár alapból is egy jól működő családban éltünk, ez még szorosabbra fűzte a köztünk lévő köteléket" – árulta el a Story Magazinnak Kocsis Tibi. Halála előtt édesanyjuk azt kérte tőlük, hogy vigyázzanak egymásra, és ezt az énekes olyannyira komolyan veszi, hogy nemcsak a testvéreire, de azok gyermekeire is örömmel figyel.