Ennyit változott Tóth Vera az elmúlt 7 évben

fogyás Tóth Vera változás közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig küzdött a súlyával Tóth Vera énekesnő. Az utóbbi időben azonban rengeteget fogyott, később pedig a szerelem is rátalált. Nagyon boldognak tűnik. Most megmutatta, mennyit változott a külseje az elmúlt 7 évben.

"Néha el sem hiszem, hogy a két csaj ugyanaz. 2012 és 2019. Most sokkal jobban érzem magam" – írta a Facebook-oldalán Tóth Vera. Az énekesnő sokáig küzdött a súlyával, az utóbbi időben azonban nagyon sokat fogyott. Bátrabban öltözködik, nagyon csinos. Nemrégiben pedig a szerelem is rátalált.

Ha megnézzük a fotókat, tényleg nagyon sokat változott a 7 év alatt. Rajongói nagyon örülnek, hogy megosztotta velük ezt a két képet.

"Kedves Vera, mindkét Vera nagyon szép és gyönyörű a hangja! Legyen boldog és szerencsés" – írta az egyik kommentelő. Többen említik, hogy mennyi erőt ad nekik Tóth Vera, milyen hatalmas példát mutat nekik a kitartása.

Egy pszichiáter azt állítja, hogy a kilencvenes években még kezelte Elvisthttp://www.life.hu/sztarok/20190730-egy-pszichiater-azt-allitja-hogy-a-kilencvenes-evekben-meg-kezelte-elvist.htmlElvis Presley 1977-ben hunyta le örökre a szemét, ám halála még mindig sokaknak ad okot találgatásra. Többen azt állítják, hogy még mindig él. Most egy pszichiáter állt elő azzal, hogy még a kilencvenes években is kezelte az énekest. TV + SztárokAFPBella Hadid fénylő testtel napozik - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-bella-hadid-fenylo-testtel-napozik.htmlBella Hadid tud élni - gyönyörű testét aprócska fürdőruhában napoztatja.TV + SztárokOrigoPintér Tibor szeretne még egyszer házasodni, de válni már nemhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-pinter-tibor-szeretne-meg-egyszer-hazasodni-de-valni-mar-nem.htmlKétszer állt oltár elé eddig Pintér Tibor. A Nemzeti Lovas Színház igazgatója azt mondja, még egyszer szeretne megházasodni, ám válni már biztosan nem. Azt is elárulta, hogy kedvese, Ilyés Jenifer jó úton halad a felé, hogy ő legyen a szerencsés hölgy. TV + Sztárok--Jean Todt nyilatkozott Michael Schumacher állapotárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-jean-todt-nyilatkozott-michael-schumacher-allapotarol.htmlMichael Schumacher családja keményen elutasít minden nyilatkozatot, így nagyon kevés valódi információt tudhatunk a pilóta állapotáról. Jean Todt azonban most megszólalt és elárulta, hogy Michael Schumacher harcol.TV + Sztárok--Kendall és Kylie Jenner együtt meztelenkednek - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-kendall-es-kylie-jenner-egyutt-meztelenkednek.htmlKendall és Kylie Jenner közös meztelenkedős fotót készítettek: nagyon dögös. TV + Sztárok--György herceg köszöntötte a veszélyes bűnözőt, aki simán besétált a Kensington-palotábahttp://www.life.hu/sztarok/20190730-gyorgy-herceg-koszontotte-a-veszelyes-bunozot-aki-siman-besetalt-a-kensingtonpalotaba.htmlVeszélyes bűnöző jutott be a Kensington-palotába nemrégiben. György herceg és testvérei épp a kertben játszottak, ők köszöntötték a férfit, aki bútort szállított. Vilmos herceg szerint a jövőben még inkább figyelemmel kell kísérni, ki lép be a palotába. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.